Délmagyar logó

2017. 08. 20. vasárnap - István 19°C | 34°C Még több cikk.

Évente legalább 200 napon használja a fűtést otthonában. Elégedett vele?

Előfordult már Önnel, hogy pénzkidobásnak érezte a magas fűtésköltséget? A fűtésrendszerek az idő múlásával elavulnak, ezáltal jóval alacsonyabb hatásfokkal működnek. (X)

Fűtésrendszere lecserélésével vagy korszerűsítésével ingatlanának energiafelhasználása akár 30 százalékkal is csökkenthető, így a fűtésre költött rezsijének egy jelentős részét megspórolhatja. Célszerű ezzel egy időben nyílászáróit is korszerűsítenie.

Ezt érdemes lakástakarékpénztári megtakarításból finanszírozni, hiszen a befizetett betétekre kapott 30 százalék állami támogatással a megtakarított összeg növelhető.* Ez az összeg nemcsak lakásvásárlásra fordítható, hanem akár lakásfelújításra is. Így például a fűtés korszerűsítésére (kazán- vagy bojlercsere, radiátorok, hőszigetelés stb.), sőt még klímaberendezésre is!


Ha például 6 éven keresztül havi 20 ezer forintot takarít meg az Aegon Lakástakaréknál, akkor a 6. év végére körülbelül 1,9 millió forintot gyűjthet össze, amiből több mint 400 ezer forint az állami támogatás**. A fenti megtakarítás kiegészíthető közel 2,5 millió forint lakáskölcsönnel az előtakarékoskodó hitelképessége esetén, így összesen 4,4 millió forinttal gazdálkodhat. Ez az összeg segíthet Önnek abban, hogy hatékonyan fűtse fel otthonát a hideg napokon!

Gondolkodjon előre, kezdjen el már ma megtakarítani lakáscélú terveire!
A tájékoztatás nem teljes körű. Részletek: www.aegonlakastakarek.hu
* Az állami támogatás mértéke törvényben biztosított (a befizetett betétek 30 százaléka, de maximum évi 72 000 Ft) és legfeljebb az első 10 megtakarítási évre jár.
** A kalkuláció az Aegon Kamat Fix 6 módozata alapján került meghatározásra. A módozati paramétereket az Üzletszabályzat tartalmazza. EBKM állami támogatással 7,48 százalék, állami támogatás nélkül –0,39 százalék. Referencia THM: 7,64 százalék. Az EBKM és a THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Spiró és Parti Nagy a REÖK-ben

Spiró György színháztörténeti előadásán és Parti Nagy Lajos drámájának HoppArtos feldolgozásán is… Tovább olvasom