Délmagyar logó

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 1°C | 6°C Még több cikk.

Facebook-rajongók is tesztelik a T-Mobile 4G/LTE teszthálózatát

Nemrég debütált Magyarországon a 4G/LTE, azaz a valódi szélessávú mobilinternet technológia. A 4G/LTE szolgáltatás hazai bevezetését a T-Mobile-nál egy alapos tesztidőszak előzi meg, amelynek részeként a szolgáltató egy egész napos kalandtúrát szervezett közel száz, a mobiltechnológia iránt érdeklődő fiatal, valamint énekesek, sportolók, designerek, bloggerek és médiaszemélyiségek részvételével.
A T-Mobile Facebook oldalán jelentkező közel 3000 érdeklődő először egy tudásalapú teszten vehetett részt, majd a mobiltechnológiában jártasak közül sorsolással választották ki a kalandtúra résztvevőit. A budapesti helyszíneken zajló maratoni teszt során a csapatok zenei, filmes és online játékokat játszottak, amelyekkel próbára tették a 4. generációs mobilhálózatot. A legnagyobb sikert a DragOnTape video-mixer alkalmazás, az online autóverseny és a rádiós slágerek újrakeverése aratta. A játékosok megtapasztalhatták, hogy a nagyméretű filmes és zenei tartalmak milyen rövid idő alatt tölthetők le és fel, számos „pályamű" került fel az alkotók saját közösségi oldalaira is. A kalandorok ráadásul üzentek a távoli jövőbe is: cikket írtak arról, hogy milyen lesz az internet világa 2012-ben.

A 4G/LTE tesztidőszak még két hónapon át tart - 2012. január elsején a T-Mobile elindítja 4. generációs mobilinternet-szolgáltatását.

A tesztelők videóüzenetei arról, hogy hogyan képzelik az internetet 2012-ben:
https://www.facebook.com/tmobilehungary

Olvasóink írták

  • 1. kissjani85 2011. november 09. 08:41
    „Tisztelt cikkíró!

    Szeretném felhívni figyelmét egy apróbb hibára.
    " A kalandorok ráadásul üzentek a távoli jövőbe is: cikket írtak arról, hogy milyen lesz az internet világa 2012-ben. " A dátum nem stimmel mert 2012 nem a távoli jövő és a videó üzenetek is 10 évre előre szólnak. Így gondolom, hogy 2021-et szeretett volna írni.

    Üdvözlettel!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négy aranyéremmel díjazták a Vodafone ügyfélszolgálatát 2011-ben is

A Best of Call Centers díjat a távközlési szolgáltatók között ismét a Vodafone nyerte el. Tovább olvasom