Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Fiataloknak szóló fesztiválok, elektronikus zenei programok a Telekomtól

Idén is lesz T-Mobile Kapcsolat koncert! A T-márkák a zenei fesztiválok és koncertek támogatásával, illetve szervezésével a hazai könnyűzenei élet egyik legnagyobb támogatóivá léptek elő A zenei programok két fő iránya idén: az Electronic Beats és a Telekom Music Moments. 15. alkalommal rendezzük meg a T-Mobile Kapcsolat koncertet, amelynek sztárfellépője: Kesha.

A Telekom kifejezetten fialaloknak szóló ajánlatai és kedvezményai mellett azzal is kiemelt figyelmet szentel a fiataloknak, hogy támogatja a zenét. Két zenei márkát szponzorál: egyrészt a klubjellegű, minőségi elektronikus zenei eseményeket összefogó Electronic Beats programot, másrészt a szélesebb közönségnek szóló Telekom Music Moments irányt, illeszkedve ahhoz a tevékenységhez, amit a Deutsche Telekom a nemzetközi zenei életben folytat.

A Deutsche Telekom kezdeményezésére elindult, és néhány éve már hazánkba is eljutott nagy sikerű Electronic Beats zenei programsorozat idén új lendületet kap. A hazai, valamint külföldi fellépőket és minőségi klubzenéket kínáló, negyedévente megrendezésre kerülő eseménysorozat idei első buliját május 19-én tartották a szintén a Telekom által támogatott Brand & Music konferenciát követő after partyn.

A cég zenei szponzorációs tevékenységében kiemelt szerephez jutnak a fesztiválok is: a soproni VOLT Fesztivál, a Heineken Balaton Sound és a debreceni Campus Fesztivál. A Telekom a VOLT-ot főszponzorként, a Campust főtámogatóként segíti, a Balaton Sound esetében pedig a korábbinál is nagyobb helyszín névadója lesz: a T-Mobile Teraszon az elektronikus tánczene kiválóságai váltják egymást a színpadon.

Az EU soros elnökség záró eseménysorozatának egyik kiemelkedő rendezvényeként idén 15. alkalommal rendezik meg a T-Mobile Kapcsolat koncertet. A szervezők június 25-én a korábbi évekhez hasonlóan idén is több százezer embert várnak a budapesti ’56-osok terére. A koncert külföldi sztárvendége a popzene világába üstökösként berobbanó 24 éves amerikai énekesnő, Kesha lesz.

Az ingyenes T-Mobile kapcsolat koncert sztárfellépője Kesha lesz!
Az ingyenes T-Mobile Kapcsolat koncert sztárfellépője Kesha lesz!

„Kiemelt fontosságú számunkra, hogy a fiataloknak szóló ajánlataink és kedvezményeink mellett a Telekom mára a számukra különleges jelentőséggel bíró hazai könnyűzene egyik legnagyobb, ha nem legnagyobb támogatója, amelynek kapcsán kiváló partnerekkel dolgozhatunk együtt a fesztiválokon és zenei eseményeken. Támogatóként, illetve a Kapcsolat koncert esetében főszervezőként azon leszünk, hogy az idei Telekomhoz köthető zenei eseményeken a T-márkák valóban megosztásra érdemes élmények és pillanatok létrejtöttéhez járulhassanak hozzá“ – mondta el a Király István, a Magyar Telekom marketing vezérigazgató-helyettese.

A Telekom emlékezetes pillanatok megosztásához a fesztiválok és események helyszínén innovatív és interaktív szolgáltatásait is rendelkezésre bocsátja, számos meglepetés várja majd a fesztiválok és zenei programok látogatóit. Emellett a T-Mobile mobil, a T-Home pedig vezetékes szélessávú szolgáltatással járul hozzá a zenerajongók kényelméhez. Jelenleg készítik elő az operátorok és a társüzemeltetők azt a T-Mobile ügyfelei számára is elérhető innovatív szolgáltatást, amelynek keretében a fesztiválozók a tervek szerint percalapú belépőjegyet vásárolhatnak a VOLT–ra és a Balaton Soundra mobiltelefonjuk segítségével.

A fesztiválokon a Telekom egyik civil stratégiai partnere, a Kék Pont Drogkonzultációs Központ és Drogambulancia Alapítvány is jelen lesz, amely a biztonságosabb partizást támogatja szolgáltatásaival, és az együttműködésben született kannabiszpont.hu programot népszerűsíti.
További információ a www.t-home.hu, a www.t-mobile.hu valamint a www.telekom-musicwire.hu és a www.electronicbeats.hu oldalakon található.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Különleges utazásra hív a West-Szeg 2001 Kft.

A Rókusi körúti Tescoban működő West-Szeg 2001. Kft - a Telekom hivatalos Partnere -… Tovább olvasom