Délmagyar logó

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 1°C

Foci, szórakozás, családi programok

Hétvégén kerül sor a Telekom Labdarúgó Diákolimpia szegedi döntőjére, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Természetesen az Újszeged Kisstadionban szombaton és vasárnap is fél kilenc órakor kezdődő programokon nemcsak a pályára lépő iskolások, hanem az őket kísérő tanárok, családtagok és a csapatokért szurkoló közönség is „labdába rúghat". Színes családi programok és persze a helyszínre kilátogató Harsányi Levente, Ganxsta Zoli – mint az eseménysorozat „arcai" – is garantálják a jó hangulatot. Mindenféleképpen érdemes a helyszínre kilátogatni, mivel a legtöbb szurkolót megmozgató iskolát a Telekom – mint a hazai labdarúgás elkötelezett támogatója – értékes ajándékkal díjazza.

Az eseményekkel kapcsolatban online is lehet informálódni. A www.diaksport.eu/telekomfoci oldalon a labdarúgó diákolimpián résztvevő összes csapat, gyermek, testnevelő tanár, edző, szülő, vagy bármely érdeklődő hasznos információt találhat. A látogatók többek között beletekinthetnek a Telekom Labdarúgó Diákolimpia élő közvetítéseibe, valamint kreatív videoanyagokkal és nyereményjátékokkal találkozhatnak.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Kárász utcán nyitott új üzletet a Printker

A Nagyáruház épületéből a Kárász utcára költözött Közép-Európa egyik legnagyobb papír-írószer kereskedésének belvárosi boltja. (X) Tovább olvasom