Délmagyar logó

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -3°C | 3°C Még több cikk.

FONTANA Credit Takarékszövetkezet:
Sikeres múlt, biztos jelen

Az 50 éves múlttal rendelkező, 100 százalékban magyar tulajdonú FONTANA Credit Takarékszövetkezet a családok bankjaként, minden korosztály számára teljes körű szolgáltatást nyújt.

A régió legnagyobb takarékszövetkezetének számít, Csongrád és Békés megyén kívül Kecskeméten, valamint Budapesten is képviselteti magát – összesen 22 kirendeltséggel.

Móczó István - területi igazgató
Móczó István - területi igazgató

– Üzletpolitikánk meghatározó része az ügyfélközpontúság, a gyors és rugalmas ügyintézés – mondta Móczó István területi igazgató. – Takarékszövetkezetünk a lakossági ügyfelek kiszolgálásán túl a kis- és közepes vállalkozások számára is széles termékpalettát kínál. Újdonság, hogy a devizahitelesek számára elérhetővé vált a deviza alapú hitelek forint hitellel történő kiváltása – utalt a közelmúlt kormányzati intézkedésihez való rugalmas alkalmazkodásukra a vezető.

– Fiókhálózatunk és munkatársaink tudásának folyamatos fejlesztése elősegíti ügyfeleink magas szintű pénzügyi kiszolgálását – folytatta tájékoztatóját Móczó István. – Megújult honlapunk részletes tájékoztatást nyújt termékeinkről és szolgáltatásainkról. Büszkén számolhatok be arról, hogy stabil betétes ügyfélkörrel rendelkezünk, köszönhetően takarékszövetkezetünk évek óta kialakított kamatpolitikájának. Betéti termékeink árazásánál is kiemelten kezelt kritérium az ügyfél korrekt tájékoztatása. Ügyfeleink elmondásából tudjuk, hogy az elégedettség fokmérője az előre kiszámítható szolgáltatási kör. Tartózkodunk minden olyan magatartástól, amellyel ugyan könnyedén becsalogatható az ügyfél, de távozáskor elégedetlenségének adhat hangot.

Az ügyfelek megtakarítási hajlandóságának különös jelentősége van a mai gazdasági helyzetben. Ezért az egyedi betéti konstrukciótól kezdve a legegyszerűbb betétlekötési formáig, valamennyi termék elérhető a takarékszövetkezet egységeiben.

Móczó István felhívta a figyelmet arra, hogy nem véletlen kiemelten kedvelt forma a Takarék Számlabetét, mely korszerű, kedvező kamatozású betételhelyezési lehetőséget biztosít, a megtakarítások akár hosszú távra tervezett kezelésére. Ez lehet tetszőleges összegű, gyakoriságú, és az elhelyezés szempontjából történhet többféle formában (készpénzbefizetéssel, jóváírással vagy rendszeres átutalás fogadásával).
A Takarék Számlabetét éppen rugalmassága miatt alkalmas minden korosztály igényeinek kielégítésére. A megtakarítás részben vagy egészben bármikor felvehető, és nem feltétel, hogy az ügyfél bankszámlát nyisson.

www.fontanatakarek.hu

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hozza vissza, bízza ránk!

Az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft. figyelemfelkeltő és környezettudatosságra nevelő… Tovább olvasom