Délmagyar logó

2017. 04. 30. vasárnap - Katalin, Kitti 5°C | 16°C Még több cikk.

Füszért a Kenyérgyári úton

Hamarosan új helyre, a város szélére költöznek a Bakay Nándor utcai kereskedők, a Mercator Füszért viszont marad, s bevált helyén, a Kenyérgyári út elején várja szolgáltatásaival a lakossági vásárlókat, a „közületeket" és a viszonteladókat.

Füszért nagy- és kiskereskedelem: ez a száz százalékban magyar tulajdonú családi vállalkozás, a Mercator, immár 1991 óta. Minden kapható náluk, ami egy boltba vagy konyhába kell: alapvető élelmiszerek, tészták, fűszerek, édességek, konzervek, élvezeti cikkek, vegyi és papíráruk. Többezres termékválasztékuk az évek során a vevői igényeknek megfelelően folyamatosan bővül. – Különös népszerűek a kiváló minőségű, alacsony árú, sajátmárkás termékek, amit a nagyon kedvelnek a vásárlók – mondja Mágori Zoltán ügyvezető.

A termékválaszték a kétfelé osztható, a kereskedők, viszonteladók részére a kiskiszerelésű árukat, a vendéglátósoknak, konyháknak a nagy, úgynevezett gasztró kiszerelésűeket kínálják. A közületes C+C nagykereskedelemi áruház vevői nem csupán hazai vállalkozások, intézmények, külföldről is számos vásárló érkezik. És nem csak azért, mert folyamatosak az akciók, hanem a tágas parkolóban minden vevő – legyen az lakossági, intézményi vagy viszonteladó – könnyedén talál helyet az autójának.

A kényelmet fokozza, hogy Mercator Kft., mint nagykereskedő saját üzletkötők alkalmazásával, túrajárattal ki is szállítja Csongrád, Bács és Békés megyei partnereihez a megrendelt árut. Természetesen helyben is bárkit kiszolgálnak: a lakosság igényeit például a Mercator Diszkontban, ahol a raktáráruház teljes választékából lehet vásárolni. – A Vásárhelyi Pál utcai Tejdiszkonttal és a Szárnyasbázissal együtt teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani vevőinknek – hangsúlyozza az ügyvezető.

A Mercator tevékenységének egyik hangsúlyos része, hogy Csongrád és Bács megyében a Sara Lee Coffee Service (Piazza doro, Omnia) Disztribútora, így nagyon kedvező áron, házhoz szállítva szolgálják ki a kávézókat, vendéglősöket. Füszértárukban országos beszerzési hálózatok állnak mögöttük, akiken keresztül biztosított a folyamatos áruellátás és a kedvező ár.


Elérhetőség:
Mercator Kft. 6725 Szeged,
Kenyérgyári út 2. 62/465-262; 30/548-40-78,
fuszert@mercator-szeged.hu;
www.mercator-szeged.hu

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

III. Szép Otthon Építőipari és Lakberendezési Szakkiállítás

2009. szeptember 25-27. Szeged, Mars tér „U" pavilon Tovább olvasom