Délmagyar logó

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 14°C | 23°C Még több cikk.

Gyógyulásunk története a Vargha Terápiával

Fekélyes láb, nagy fájdalmak, bőrbetegség, allergia... évtizedekig küszködtem az egyre szaporodó betegségekkel. Ízületi fájdalmaim 7-8 éve jelentkeztek, a jobb csípőm annyira fájt, hogy már a csípőprotézis gondolata érlelődött bennem, fél marék gyógyszerrel éltem életem. (X)

"61 évesen úgy döntöttem, hogy a VARGHA TERÁPIÁT, mint alternatív gyógymódot választom. 2014 májusában feleségemmel felkerestük az intézetet, és júniusban megkezdtük a kezeléseket. Pár hónap után azt vettem észre, hogy a csípőfájdalmam teljesen megszűnt. A lábszáramat kb. 30 éve és a jobb bokámat 10 éve fekélyek borították. Néha begyógyult, de évekig szenvedtem vele. Most elmondhatom, hogy szenvedésem a múlté. Az egész testemen csúnya, vörös, viszketős, sebes, fájdalmas, vérző foltok voltak. Minden évben voltam kórházban, hol 2 hetet, hol 1 hónapot, de sajnos nem tudtak meggyógyítani. Vargha Attila javaslatára a májméregtelenítést előírás szerint elvégeztem, és felvettem a szükséges kezeléseket, azóta a bőröm nem viszket, a foltok eltűntek, a panaszaimtól megszabadítottak. A fáradékonyságom és az allergiám is megszűnt. A továbbiakban táplálkozási és életviteli tanácsokkal láttak el. A rendszeres, kitartó kezelések után azt mondhatom, hogy többet bírok dolgozni, mint évekkel ezelőtt. Az immunrendszerem is megerősödött. Köszönöm Vargha Attila és az ott dolgozók kitartó munkáját és a kedvességét. Szeretettel fogok visszaemlékezni erre a fél évre." (Cserenyecz Lajos, Orosháza)

"Pajzsmirigyműködésem javult, emésztési problémáim − a javasolt − kezelésekkel megoldódtak. Az évekkel ezelőtt végzett koponyaműtétem után lelassultam, s ez mind a gondolkodásomban, mind a fizikai munkában meglátszott. A terápia által sokkal figyelmesebb, precízebb és gyorsabb lettem, no meg türelmesebb − aminek hozzátartozóim még nálam is jobban örülnek. Ízületi és gerincpanaszaim szinte teljesen elmúltak. 60 évesen fiatalabbnak és fittebbnek érzem magam, mint 10 évvel ezelőtt. Nagyon köszönöm!" (Cserenyecz Lajosné, Orosháza)
 


VARGHA TERÁPIA – GYÓGYÍTÁS A XXI. SZÁZADBAN

Napjaink emberének legnagyobb problémája, hogy az állandó túlterheltség (idegi/lelki/vegyi...) miatt ismeretlen eredetű, ám annál szerteágazóbb betegségek ütik fel a fejüket, mégpedig testszerte. Ezeket az összetett kórképeket gyógyítani kizárólag egy több területre egyidejűleg hangsúlyt fektető, komplex módszer képes, s ebből bizony nem sok akad. A gyógyultakat szinte heti rendszerességgel publikáló VARGHA TERÁPIA kecskeméti, illetve szegedi rendelőjét vezető Vargha Attila a következőképpen foglalja össze módszerük hatékonyságának titkát: „Gyógymódunk a betegségek kiváltó okaira, azok megszüntetésére fókuszálva ér el maradandó gyógyulást. A kezelések összetettek: a speciális ideg-inger terápiára épülő gyógyulási folyamatot végigkíséri egy személyközpontú egészségfejlesztési tevékenység, ami szükség esetén gyógymasszázzsal egészül ki. Mindezek mellett egy világviszonylatban vezető elemző és terápiás rendszert (SCIO Biofeedback) is alkalmazunk az egyedi szervezet sejtszintű jellemzőinek feltárására, hogy életviteli tanácsaink valóban az adott személynek szóljanak. Így a test funkciózavarait helyreállítva, a helytelen szokásokat módosítva, a méreganyagokat eltávolítva és a hiányzó elemeket pótolva állítjuk helyre az egészséget. Mellékhatások és ártófaktorok nélkül, valóban maradandóan."

További információ és bejelentkezés:

Szeged, Kálvária tér 16. Tel.: +36-30/372-46-00, www.varghaterapia.hu,
Kecskemét, Vízöntő u. 9. Tel.: +36-30/944-2528

 (X)

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zsendülnek a kertészek: hiánypótló konferencia az újszegedi Forrásban

Zsendülés címmel szervez kertészeti konferenciát a Kert-Ész Klub Magyarország Egyesület és a Vitamin Szalon Kft. április 16-án, csütörtökön az újszegedi Forrás Hotelben. (X) Tovább olvasom