Délmagyar logó

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 6°C | 12°C Még több cikk.

Hazaiaktól hazaiaknak - a legkedvezőbb áron!

Áruháznyitás előtt beszélgettünk utoljára Török Gáborral, a CBA Príma 5 Áruház vezetőjével, mai látogatásunk során ismét őt kérdezem.

-Ma két hete nyitott a CBA Príma 5 Áruház. Milyenek az első vevői visszajelzések?

Köszönöm a kérdését, a vásárlók mindig hálásak, ha kulturált környezetben, megfelelő kiszolgálás mellett, kedvező árfekvéssel vásárolhatnak. Ezt bizonyította az előző két hét vásárlóinak száma, illetve bizonyítják a most zajló húsvéti nagybevásárlások is.

A vásárlók kinyilvánították örömüket, hogy végre van egy olyan, nagy alapterületű, modern magyar üzlet, ahol Szeged város és a környező települések lakói a vásárlásaikat - véleményük szerint - a legkedvezőbben tudják lebonyolítani. Jó azt megtapasztalni, hogy ennyire rövid idő alatt is kialakult egy vásárlói kör, amely nemcsak a nyitás napjaiban, hanem azt követő időszakban is rendszeresen visszatér hozzánk: valaki a pékáruk, valaki a zöldség- vagy éppen a húsválaszték miatt, valaki pedig a teljes körű vásárlás lehetőségéért választja üzletünket. Örömteli azt látni, hogy egy jól megválasztott szlogen hogyan hat a lakosságra.

-Szlogenükben azt hirdetik, hogy „Hazaiaktól hazaiaknak - a legkedvezőbb áron!" Miért?

Azért, mert a CBA egy több ezer bolttal rendelkező, magyar tulajdonú országos lánc. Éppen a hazai lakosság magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében nyitottuk meg a legfejlettebb, legszínvonalasabb boltjainkat, a CBA Príma üzleteket. Ezek közül áruházunk rendelkezik a legnagyobb választékkal, amelynek kialakítása során elsődleges szempont volt a magyar szállítóktól, termelőktől történő árubeszerzés.

-Mit tapasztalt, miért jönnek ki áruházukba a vásárlók?

A kereskedelem ugyanúgy működik kistelepülésen, mint nagyvárosban - természetesen a jó árak, a széles választék a termékek frissessége és a folyamatos akciók, az újdonságok vonzzák a vásárlókat hozzánk is. Azt javaslom, hogy járjuk körbe az áruházat, úgy konkrétan tudunk beszélni arról, miért is szeretnek hozzánk jönni vásárlóink.

Az áruházba lépve a vásárlót a zöldség – gyümölcs osztályon széles és friss termékválaszték fogadja. Nagy hangsúlyt fektetünk a választékra és annak napi szintű frissességére. A termékeket elsősorban hazai forrásból szerezzük be, jó kapcsolatot ápolunk a Szeged környéki őstermelőkkel. Lehetőség szerint csak azokat a zöldségeket és gyümölcsöket vásároljuk külföldről, amelyek Magyarországon éghajlati okok miatt nem teremnek meg.

Továbbhaladva a szeletelt húsárut tartó hűtőpult rendkívül széles választéka fogadja a vásárlót. 650-700 fajta csomagolt szeletelt készítményt kínálunk, amelyek között megtalálhatóak a jól ismert régi magyar márkák, de itt kerülnek kihelyezésre a csomagolt mangalicaáruk is, amely hagyományos régi magyar termék.

 
-Gyönyörűen megtöltött húspulttal állunk szemben.

Mi nem csak a hagyományos sertés,- marha- és csirketermékeket forgalmazzuk, amelyek a legtöbb boltban elérhetőek, hanem kínálunk pecsenye- és hízottkacsa-, liba- és pulykatermékeket is. A csemegepultból nemcsak kiszolgáljuk a vevőt, de meghatározott termékek esetében a vásárló kívánsága szerint elő is készítjük a húsokat. Igény szerint szeleteljük, kockázzuk, filézzük, daráljuk azokat, valamint kívánság szerint vákuumfóliázzuk, illetve a legmodernebb tartósítótechnológiát felhasználva gázelegyes csomagolást is készítünk.

Húspultunknál kizárólag magyar gazdák által nevelt sertés, marha, baromfi található, ezért aki a CBA Príma Áruház húspultjánál vásárol, amellett hogy nagyon jó minőségű igazi magyar árut szerezhet be, még a hazai húsipart is támogatja!

A választék mellett számunkra a frissesség a legfontosabb. Saját húsüzemünk van a háttérben, mi magunk bontjuk a félsertéseket, mi magunk készítjük frissen a kolbászokat, grillhúsokat. A pult mögött található grillsütőben helyben is készítünk fogyasztásra kész élelmiszereket, mindig csak annyit, amennyi aznap elfogy.
A csemegepult árubősége, választéka a legkülönbözőbb vásárlói igényeket kielégíti. Igyekszünk olyan termékeket is a pultban tartani, amelyek csökkentett mértékben tartalmaznak adalékanyagokat, illetve allergénmentesek.

Sajtválasztékunkban igyekszünk egy olyan keresztmetszetet bemutatni, amely felvonultatja Magyarország legjobb sajtkészítő hagyományait, mint például a juhsajt, kecskesajt, illetve ezzel a pulttal elismerjük Európa egyéb sajtkészítő manufaktúráinak a munkáját is, amilyen például a maasdamer, a gouda, vagy a parmezán sajt.

Klasszikus tejtermékekből igen széles a kínálatunk. Nálunk olyan különlegességeket is lehet kapni, mint a valódi gyümölccsel ízesített aludttej, de igyekszünk megfelelni a tejérzékeny vásárlói rétegnek is, így laktózmentes készítményeket is tartunk.

-Elérkeztünk az áruház saját pékségéhez.
 
Igen, erre személy szerint is különösképpen büszke vagyok, hiszen az áruházban forgalmazott valamennyi terméket - a csomagolt kenyerek kivételével - helyben sütjük. Saját pékségünknek köszönhetően még a magas lisztárak mellett is rendkívül alacsonyan tudjuk tartani a kenyér árát. Számtalan kenyérféle kapható 149 és 199 Ft között, de magas minőségű, hagyományos termékeket is kínálunk. Ilyen például a Kárpát kenyerünk, illetve Napfény rozskenyerünk, amelyeket 15 órás kovászolással készítjük. A régi, hagyományos technológiai eljárás hihetetlen ízvilágot, kellemes, lukacsos bélzetet és hosszú eltarthatóságot ad ezeknek a termékeknek. Szegeden nagyon kevés helyen kapható ilyen típusú kenyér. Kínálatunkban természetesen megtalálható a reform táplálkozás kihagyhatatlan részét képező, magvakkal, teljes kiőrlésű gabonával készített pékáru is.

-Számtalan különlegességet mutatott be. Mi az, amit még szívesen megosztana az olvasókkal?

Szívesen felhívnám a kedves vásárlók figyelmét italkínálatunkra, mely véleményem szerint mind választékában mind árfekvését tekintve versenyképes, de jó szívvel ajánlom a tartósítószer nélküli, hagyományos házi recept alapján főzött feketeribizli-lekvárt is, amelyet Szegeden sehol máshol nem lehet kapni. Nem beszéltem még többek között az áruházban található éttermünkről se, ahol a napszaknak megfelelő kínálattal és minőségi olasz kávékülönlegességekkel várjuk vásárlóinkat.

Kérem, válasszák a vásárlás örömét nálunk, és győződjenek meg személyesen szlogenünk korrektségéről!

HAZAIAKTÓL HAZAIAKNAK – A LEGKEDVEZŐBB ÁRON!

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

X. Makó Expo 2011.

fővédnök: Dr. Búzás Péter - Makó Város Polgármestere
Időpont: 2011. május 14-15.… Tovább olvasom