Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Helyi Extra ajánlat a Vodafone-tól Szegeden

Ingyenes hívással és a helyi weboldalak szabad böngészésével kínál új előfizetési lehetőséget a Vodafone Szegeden. A társaság „Helyi Extra" akciójáról Szabó Erika feltöltőkártyás üzletágvezetőt kérdeztük.
Szabó Erika: –A szegedieknek, illetve a város vonzáskörzetében élőknek új lakossági előfizetés vásárlásával lehetőségük van arra, hogy belföldön díjmentesen hívjanak egy kiválasztott Vodafone-os számot, illetve 0 forintért érjenek el olyan weboldalakat, mint a helyi közlekedés, hírek és programok.

– Kifejtené ezt valamivel bővebben?

SZ. E.: – Új, 2 éves Matrix tarifacsomag vásárlása mellé egy különleges lehetőséget kapnak a szegedi ügyfelek, mellyel belföldön bármikor 0 forintos percdíjjal hívhatják egy Vodafone-os barátjukat. Ráadásul kétéves, határozott idejű szerződésnél a társaság az első fél évben az opció havidíját is elengedi.

– És utána mekkora ez a költség?

SZ. E.: –A hetedik hónaptól ez az opció 732 bruttó havidíjjal érhető el, de fontos, hogy a megadott kedvenc telefonszámot havonta egyszer módosíthatja is az ügyfél.

– A csomagban a helyi információs portálok ingyenes elérhetősége is benne van. Melyek ezek?

SZ. E.: – Úgy gondolom, hogy a legfontosabbak, amelyek persze hasznosak is egyben. A helyi közlekedési információk a Szegedi Közlekedési Társaság, valamint a Tisza Volán oldalain, a programok a Szegedi Est portálon, míg a helyi hírek a delmagyar.hu oldalon érhetőek el ingyen telefonról.

– Mi a célja ennek a valóban „helyre szabott" lehetőségnek?

SZ. E.: – A Vodafone szegedi ügyfeleinek kíván lehetőséget nyújtani arra, hogy okostelefonjukkal az eddigieknél jobban kihasználhassák a modernizált hálózat minden előnyét. Az akcióban egyébként a Nokia 500 okostelefon 1 forintért vásárolható meg Matrix 3 tarifával, és két éves határozott idejű szerződéssel. További információ a Helyi Extra ajánlatról a vodafone.hu/szeged oldalon található. És hogy el ne felejtsem: természetesen ez is díjmentes!
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hazai ízek, hazai tájakon

Süssön a nap vagy szemerkéljen az eső, egy biztos: lesz mire emlékeznünk, ha belekóstolunk itthon az őszbe. Tovább olvasom