Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Humorista a pult mögött

Bagi Iván kávét kínál a karácsonyi csúcsforgalomban
Harmadik alkalommal találkozhat hírességekkel az, akinek december 23-án Szegeden, a Fekete sas utcai T-Pontban lesz dolga.
A Republic együttes és Vajda Attila világbajnok kenus után, most a humorista Bagi Iván vállalkozott arra, hogy kávéval kínálja a karácsonyi csúcsforgalom ideje alatt az üzletben várakozókat.

Az üzlethelyiségben karácsonyi hangulatban feldíszített üzletbe néhány órára beköltöző humorista apró figyelmességgel is kedveskedik majd a sorukra váró ügyfeleknek, mint pl. segít csomagjaik elhelyezésében, eligazítást nyújt a sorszámhúzó automatánál, sőt még a helyszínen dedikált ünnepi üdvözlőkártyával is meglepik őket.

A 14 budapesti és 29 vidéki alkalommal december 6-tól december 23-ig tartó országos akció alatt arculatos kiszolgálóköpenybe bújva várja több mint 30 sztár a T-Pont üzletekbe látogatókat.

A Magyar Telekom értékesítési területe nem először szervez kávékínáló akciót. A tavaly már nagy sikert aratott kezdeményezés ismétlésére azért került sor, mert az üzletek részéről örömmel látták, hogy egy ilyen apró figyelmesség is milyen nagy bizalmat és mennyi rokonszenvet ébreszt. Ráadásul az idén mindez kiegészül azzal, hogy a vállalat önkéntes akciót hirdetett kollégái körében, arra biztatva munkatársait, hogy vegyenek le némi terhet a megnövekedett forgalomban a T-Pontokban dolgozó kollégáik válláról. Az önkéntes munkára közel 300 telekomos regisztrálta magát.

Olvasóink írták

  • 1. maradando 2010. december 21. 23:58
    „Az utcán várakozóknak forró tea dukál mig sorszámot kapnak? Elmúlt hétvégén készségesen tájékoztattak sorszám adás előtt,ha nem akarok végtelenűl sokat várni ,keressem fel a közeli két T- "pont" egyikét.
    Valóban "humoros"hogy hirességekkel kivánják megoldani a mindennapos sorban állás gyötrelmeit. A várakozás megkönnyitése érdekében a telefonos és internetes űgyintézésre hívják fel a figyelmet !
    Nos a szépséghiba az egészben az, amikor nincs internet és telefonszolgáltatásom. Ezért kell személyesen felkeresnem Bagi Ivánt ,hátha ő tud segiteni a problémán. (Egyébként minden OK !) :-(”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mesével és művészettel a gyermekek gyógyulásáért

A Magyar Telekom karácsonyi ajándékokra szánt költségkeretét a Mosoly Alapítvány kórházi mese- és… Tovább olvasom