Délmagyar logó

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 22°C | 35°C Még több cikk.

Húsvéti bevásárlónap a Napfény Parkban

Mintha csak a húsvéti nyuszi hozná, extra bevásárló napot tartanak holnap, nagyszombaton Szeged új bevásárlóközpontjában, a móravárosi Napfény Parkban.
A rendkívüli, ünnepi akcióban részt vevő kereskedők, szolgáltatók nagy kedvezménnyel várják a Délmagyarország és a Délvilág olvasóit.
Bizonyára jó hír a háziasszonyoknak, házi uraknak, ünnepi bevásárlásra készülő olvasóinknak, hogy hagyományos bevásárlónapjaink mellett holnapra spórolási szempontból is nagyszombatot szerveztünk a móravárosi Napfény Parkban. Együttműködő üzleti partnereink bizonyos termékeit, szolgáltatásait nagy kedvezménnyel vásárolhatják meg olvasóink.

Húsvét előtt is igaz a mostanában gyakran hangoztatott tételünk, hogy minden leleményre szükség van ahhoz, hogy minél kevesebbet kelljen feladnunk mindabból, amit már egyszer elértünk, megszereztünk. A gondos és gondoskodó ember figyel is a kereskedők, szolgáltatók akciós áraira, engedményeire. Okosan teszi, hiszen éppen az ilyen elcsípett kedvezményes lehetőségekkel élve nyerheti vissza mindazt a réven, amit elvesztett a vámon.

Ebben az életrevaló gondolkodásban kíván segíteni a Délmagyarország és a Délvilág továbbra is oly módon, hogy bevásárlónapokat szervez olvasói számára. Most, húsvétra is.

A kedvezmény igénybevételéhez most sem kell mást tenni, mint kivágni az április 2-án megjelenő kuponok bármelyikét, és vásárláskor bemutatni a kedvezményt biztosító üzletben, szolgáltatónál.

Ne feledjék, a kuponokkal sokat spórolhatnak a családjuknak!

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Janics jeladására startoltak a futók a szegedi T-Home Vivicittán

A kedvezőtlen időjárás ellenére is rekord számú futó indult el a T-Home Vivicittá Városvédő Futás… Tovább olvasom