Délmagyar logó

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 26°C Még több cikk.

Húsvéttól FONTANA Credit Örökbefogadási Program a Vadasparkban

Szeged - Múlt héten beszámoltunk a Szegedi Vadaspark április 5-én, húsvéthétfőn induló akciójáról, az örökbefogadási programról.
Jelképes összegért, szimbolikusan bárki örökbe fogadhat magának állatot. Ezt az évek óta működő, de idén új elemekkel tarkított felnőtteknek és gyermekeknek szóló ajándékozási lehetőséget a FONTANA Credit Takarékszövetkezet támogatja. A 12 hónapos ajándék mellé, aki akarja, egy ingyenes pénzügyi csomagot vehet igénybe az indulásnál.

Vállalati kultúránk szerves része a Vadaspark társadalomnevelő és természetvédelmi munkájának támogatása. A környezetvédelem, a felnövekvő generáció segítése mindannyiunk közös ügye – árulta el Vozár László, a FONTANA Credit Takarékszövetkezet ügyvezető igazgatója.

Úgy látjuk, hogy ügyfeleink számára a természetvédelem, és a mindennapok élhetőbbé tétele egyre fontosabb, ezért döntöttünk úgy, hogy támogatni szeretnénk egy olyan programot, amelyben a résztvevők, a Vadaspark és a FONTANA Credit Takarékszövetkezet, szakértelmük és pénzbeli támogatásuk révén közösen tesznek egy nemes küldetés érdekében. - Az örökbefogadó szülők, a magánszemélyek, saját eszközeinkkel történő támogatásaként, Takarékszövetkezetünk kedvezményeket biztosít. Ezeket az örökbefogadó, az oklevél mellett megkapott kártya felmutatásával mind a 24 kirendeltségünkben igénybe veheti.


- Az ingyenes lakossági számla nyitása és a számlához ingyenesen biztosított bankkártya mellett - amelynek ára általános esetben 2000 Ft - egy új betételhelyezésnél, a mindenkori hirdetmény szerinti betéti kamat felett, 0,5 % kamatfelárat is nyújtunk.

- Reméljük, hogy a Vadaspark április 5-én induló akciójára, a rengeteg család mellett, a helyi versenyszféra is megmozdul, és a cégek is örökbe fogadnak majd. Ennek érdekében az első örökbefogadó szülő a FONTANA Credit Takarékszövetkezet lesz. 300 000 Ft értékben, a napokban fogadjuk örökbe a két szibériai tigrist, Boriszt és Igort – mondja Vozár László. Örülünk, hogy erőnkhöz méltóan egy szakmailag megalapozott program támogatói lehetünk. Hiszünk abban, hogy a Vadasparkkal való együttműködésünk, partneri viszonyunk jó lehetőség a gyermekek lelki fejlődésének segítésére, valamint a környezettudatosság terjesztésére. - Minden részlettel kapcsolatban érdemes ellátogatni a honlapunkra.

Már most a hétvégén egy külön oldalt indítunk a www.fontanatakarek.hu oldalon, hogy minden érdeklődő, kielégítő információt kapjon a programról – mondja a Takarékszövetkezet vezetője.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vacsora és buli egy helyen

Aki egy finom vacsorára vágyik, ami után szívesen táncra is perdülne, az feltétlenül látogasson el a… Tovább olvasom