Délmagyar logó

2017. 08. 19. szombat - Huba 20°C | 35°C Még több cikk.

Idén is meghirdeti nemzetközi innovációs pályázatát a Telekom

A Telekom 2014-ben is keresi a legkiemelkedőbb hazai ötleteket a tavaly már rendkívül sikeresnek bizonyult nemzetközi innovációs versenye, a „Telekom Innovation Contest" keretében. Április 11-ig várják a pályázatokat öt kategóriában. (X)
A Magyar Telekom a Deutsche Telekommal együttműködve az idén is elindítja a nemzetközi Telekom Innovációs Versenyt. Kreatív diákok csapatai, startup ötletekkel rendelkező vállalkozók és újonnan alakult informatikai vállalkozások különböző kategóriákban pályázhatnak. A pályázatokat a www.telekom-innovation-contest.com weboldalon keresztül 2014. április 11-éig lehet feltölteni. A kettő vagy több főből álló csapatok öt kategóriában pályázhatnak ötleteikkel: felhő-alapú szolgáltatások, média és kommunikáció a jövőben, a tárgyak internete, kiber biztonság, valóságos adatok (Reality Data) és intelligens energia.


A verseny fődíja többek között potenciális befektetés akár 150 ezer euró összegig, részvételi lehetőség a DT nemzetközi startup akszelerációs programjaiban, hardver- és szoftvercsomagok, továbbá közvetlen konzultációs lehetőség a Deutsche Telekom Csoport döntéshozóival.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Idén is meghirdeti nemzetközi innovációs pályázatát a Telekom

A Telekom 2014-ben is keresi a legkiemelkedőbb hazai ötleteket a tavaly már rendkívül sikeresnek… Tovább olvasom