Délmagyar logó

2017. 06. 24. szombat - Iván 19°C | 33°C Még több cikk.

Idén is segít a Mátrix

Szeged - Az "Adj egy könyvet karácsonyra!" adományozói program segítőket toboroz. A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány 2010-ben is meghirdeti több éve sikeres adományozói programját.
Az adományozói programmal karácsony környékén a nélkülözők számára az örömszerzés a cél. Az akció sikerességéhez az alapítvány a lakosság, cégek, médiumok, segítő szervezetek aktív együttműködésére is számít. Tegyük széppé és boldoggá közösen a rászorulók ünnepét!

November 1 és december 15. között az alapítvány gyűjtőhelyére személyesen vagy postán támogatóként eljuttathatja kisebb – nagyobb dobozokba (akár direkt korcsoport számára összeszedve) még használható tárgyi adományát.Hogy mit vár a támogatói program?! Felajánlásával sokat segíthet, ha pl. kiolvasott - már felesleges - könyveit összeszedi a gyerekszobából, vagy kinőtt / megunt játékokat (CD lemezt, plüssállatot, társasjátékot, tv játékot, építő kockákat, kisautókat) összeszedi, és eljuttatja a programba, hogy tovább küldhessük a rászorulóknak. Aki teheti, az a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány hivatalos számlaszámára (OTP: 11735005-20510350) anyagi támogatást is befizethet, melyből a közhasznú program még több rászorulót tud támogatni.

Az alapítvány gyűjtőhelye:
Mátrix Közhasznú Alapítvány
6720 Szeged, Roosevelt tér 5.

Személyesen minden hétköznap délelőtt 9-11 óráig, szombaton 17-19 óra között leadható az ajándéknak szánt szeretetcsomag vagy a fenti címre postán várjuk a felajánlásokat.

Fotók: MTI
Fotók: MTI

A beérkezett adományokat szervezett formában kiszállítjuk az ország különböző részein élő rászoruló családokhoz (családsegítő szolgálatokkal karöltve), és jut belőlük belföldi gyermekotthonokba is.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kovács Autó - az alkatrészektől a szervizig megoldást nyújt

A Kovács Autó jelenleg közel 20 ezer féle árucikket forgalmaz raktárról. A választék hetven… Tovább olvasom