Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

III. Szép Otthon Építőipari és Lakberendezési Szakkiállítás

2009. szeptember 25-27. Szeged, Mars tér „U" pavilon

Szegeden a városközpontban a Mars téri kiállítócsarnokban és azt körülvevő külső területen immár 3. alkalommal kerül megrendezésre a Szép Otthon Építőipari és Lakberendezési Szakkiállítás 2009. szeptember 25-27. között. A megnyitót követőn pénteken, és vasárnap 10 órától 18 óráig tart nyitva a látogatók előtt és a nagyközönség kérésének megfelelően szombaton hosszú nyitva tartással 8 órától 18 óráig fogadjuk a kilátogatókat.

A kiállításon részt vevő Partnereink segítséget nyújtanak azon látogatóknak, akik éppen az építkezés, bővítés, fejújítás, átalakítás, lakberendezési vagy már a kertépítési munkálatokban vannak benne vagy előtte állnak.

Kiállítói kör széles skálája mutatkozik be ezen a szép őszi hétvégén, például a különböző bútoroktól, egyedi gyártóktól, az új minimál stílus, modern stílus vagy a már komoly érett korban lévő látogatók igényeinek megfelelő akár rusztikus bútorokig gyönyörködhetnek, és nem utolsósorban kedvezményesen vásárolhatnak Partnereinktől. Ezen kívül találkozhatnak az építőipari szakma képviselőivel, akár fűtéstechnikáról, megújuló energiáról, nyílászárókról, fém- és egyedi korlátokról, különböző burkolóanyagokról, vagy ha igazi luxus dolgokat szeretnének elérhető áron, akkor ajánljuk a hidromasszázs kádakat, aroma – és gőz zuhanykabinokat, esetleg szaunát, aki gondol az egészségére is, és még sorolhatnánk a sok- sok hasznos és szemet gyönyörködtető akár belső, akár külső standon megjelenő Kiállító Céget. Építkezéshez alapanyagokat kínáló Partnerünknél is hasznos információkkal gazdagodhat. Látogasson ki és elérhető áron vásároljon, éljen a lehetőséggel most a 3 napon!

A kiállítás és a tájékoztató előadások ingyenesen látogathatók!

Idei kiállításunkon is folytatjuk azt a nagy sikert arató kezdeményezést, hogy különböző témákban, mely foglalkoztatja. érinti azokat, akik építkeznek, bővíttetnek, felújítanak, átalakítanak, vagy a lakásukat esetleg kertjüket rendezik be, előadásokat tartanak az adott témában szakértő cégek vezetői és ezt követően bárkinek lehetősége van egyéni tanácsadást kérni.

A tájékoztató előadások témáit és időpontjait megtalálják a www.szep-otthon.hu portálon és a Délmagyarország Légy-ott programajánlójában.

Tappancs örökbefogadó nap a Szép Otthon kiállításon
Szeptember 26-27., 10-15 óra között

Az otthon szépségéhez, melegségéhez nagymértékben hozzájárulhat egy szeretett házi kedvenc jelenléte. Ha szeretné otthonát még barátságosabbá tenni, fogadjon örökbe egy kutyust, aki nagyon sokáig hű társa lehet.

És itt a páratlan lehetőség: most Macskássy Izolda festőművész festményeivel is szebbé teheti otthonát!

A művésznő különleges felajánlása miatt most minden megvásárolt Macskássy-kép árával Ön a Tappancs Állatvédő Alapítványt támogatja. És amikor rátekint a megvásárolt képre, minden alkalommal eszébe juthat, hogy támogatásával sok árva kutyán és cicán segített.

Minden kiállítói stand versenyben van, és a legszebb stand tulajdonosa serleg és oklevél elismerésben részesül, mint a 2009 évben megrendezett III. Szép Otthon Építőipari és Lakberendezési Szakkiállítás legszebb standja címet elnyert cég.

Részletes információt kérhetnek: Szép Otthon Építőipari és Lakberendezési Szakkiállítás

Cívis Média Kft. Kiállítás – és Rendezvényszervezés
Tel: 62/890-199, 20/542-1029
E-mail: info@civismedia, www.szep-otthon.hu, www.civismedia.hu

Olvasóink írták

  • 1. IVY 2009. szeptember 30. 14:03
    „Gyenge volt, harmatgyenge!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb bevásárlónap: szeptember 18., péntek. Legalább 20 százalékkal olcsóbban!

Az elmúlt hónapok sikerén, kedvező visszhangján felbuzdulva, folytatjuk a Délmagyarország és a… Tovább olvasom