Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

Intézze földgáz ügyeit kényelmesen és nyerjen ajándékkosarat!

Szeptember 1-től a delmagyar.hu oldalán is megtalálható az Égáz-Dégáz internetes ügyfélszolgálata.

Az Égáz-Dégáz internetes ügyfélszolgálata egy olyan hatékony kommunikációs csatorna, mellyel az ügyfelek számára fontos tudnivalókat, információkat juttatnak el, könnyen, gyorsan, hatékonyan.

A fogyasztók a nap 24 órájában elérhetik az internetes ügyfélszolgálatot. Az online ügyfélszolgálat fogadja az Égáz-Dégáz Zrt. szolgáltatási területén kívüli érdeklődőket, nekik is számos hasznos információval szolgálnak. 

Az online ügyfélszolgálat személyre szabott, pontos tájékoztatást nyújt a cégről, szolgáltatásairól, illetőleg napjainkban történő számos olyan változásról, mint például a földgázpiac liberalizációja vagy szabadpiaci ajánlatok.

Az Égáz-Dégáz Zrt. online ügyfélszolgálata bármikor, a nap 24 órájában, helyben és időben kötetlen módon, akár otthonról is elérhető, egyszerű, gyors, sokoldalú és korszerű módja az ügyintézésnek.

A már meglévő „hagyományos" ügyfélszolgálati funkciókon kívül új menüpontokat vezettek be. Az új menüpontok alatt az ügyfelek megtalálják a legfrissebb ajánlatokat, akciókat is. Az ügyintézést könnyebbé és gyorsabbá téve, az ügyfeleknek nem szükséges sorban állnia, vagy telefonálnia: számlázással, szerződésével kapcsolatos adatokhoz, információkhoz az online ügyfélszolgálaton keresztül is hozzáférhetnek, módosíthatják is azokat, illetve bejelenthetik a mérőóra állását.

Ki ne szeretné tudni jövőbeli földgázszámláját? Éppen ezért hozták létre a tarifa szimulátort, mely segít a fogyasztóknak a várható éves földgáz költség meghatározásában, ezáltal a fogyasztás tervezésében.

Látogasson el az ugyfelszolgalat.egaz-degaz.hu internetes oldalunkra!

Adni jó, de kapni még jobb – kvíz játék

Nyerjen most a delmagyar.hu és az Égáz-Dégáz online ügyfélszolgálatának közös játékában. Válaszolja meg 3 rövid kérdésünket és az Ön neve is belekerül virtuális kalapunkba. A kvíz kérdéseket helyesen megválaszolók között az Égáz-Dégáz Zrt. összesen kettő, 5000 Ft értékű ajándékkosarat sorsol ki.

A sorsolásra 2009. október 5-én 10 órakor kerül sor 3 tagú bizottság jelenlétében az Égáz-Dégáz Zrt. budaörsi irodájában.

A játékban azok a válaszadók vesznek részt, akik 2009. augusztus 31-szeptember 6-ig és 2009. szeptember 28-október 4-ig töltik ki kvízjátékunkat.

Az ugyfelszolgalat.egaz-degaz.hu linkre kattintva érhető el a játéktér.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb bevásárlónap: augusztus 15.

Legalább 20 százalékkal olcsóbban! Tovább olvasom