Délmagyar logó

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 12°C | 17°C Még több cikk.

Itt az új bevásárlónap: június 11., péntek

A nálunk tehetősebb Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban már természetes, hogy az emberek kedvezményes kuponokkal igyekeznek megkönnyíteni vásárlásaikat és ezáltal életüket (a tengeren túl a fogyasztási cikkek 60-70 százalékát már így szerzik be a vásárlók).
Magyarországon az utóbbi időben - nyilván a nehezebb időknek is köszönhetően - szintén dinamikus fejlődésnek indult a takarékosabb vásárlást segítő kuponos rendszerek kiépítése. Az új típusú, okosabb vásárlási magatartás elterjesztésében jelentős szerepet vállalt a Délmagyarország és s Délvilág is azzal, hogy kereskedelmi partnerei segítségével hónapról-hónapra kedvezményes bevásárlónapot szervez olvasóinak. Máris itt a következő, jó szokás szerint a fizetés utáni péntek, ezúttal június 11-e. Az akcióban résztvevő kereskedők és szolgáltatók most is legalább 20 százalék kedvezményt biztosítanak bizonyos termékeik, szolgáltatásaik árából - a konyhai berendezésektől az optikai szolgáltatásokon át a gyógyító-kényeztető masszázsig most is széles a választék.

A kedvezmény igénybevételéhez semmi mást nem kell tenni, mint kivágni a csütörtöki Délmagyarországban vagy Délvilágban található kuponok bármelyikét, és vásárláskor bemutatni a kedvezményt biztosító üzletben, szolgáltatónál.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bronzérmes ötös: esőzés után nyereményeső?

2009. december 12-én volt az eddigi utolsó telitalálatos az Ötöslottón. Most az idei esztendő 22.… Tovább olvasom