Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Karácsonyi bevásárlónap: december 11., péntek

Az olvasóink körében változatlan sikernek örvendő akciónkat folytatva, ismét bevásárlónapot szervezünk olvasóinknak.
Most sem adjuk alább 20 százaléknál, karácsonyhoz közeledve pláne nem – az akcióban részt vevő kereskedők, szolgáltatók legalább ekkora szuperkedvezménnyel várják a Délmagyarország és a Délvilág olvasóit. Az újabb bevásárlónap ideje: december 11., péntek! A kedvezményre jogosító kupont ne felejtsék el kivágni az újságból és magukkal vinni!

Olvasóink továbbra is arra bíztatnak bennünket, folytassuk bevásárlónapos akcióinkat. Kérésük parancs, nagy kedvvel szervezzük, készítjük továbbra is a kuponokat a kereskedők, szolgáltatók által felajánlott extrakedvezményekhez. Erre legalkalmasabbnak a fizetés utáni péntek bizonyult, amely hagyományosan a legerősebb vásárlási napnak számít Csongrád megyében – az üzletek közül is többen tartanak nyitva mint szombaton. Mostani bevásárlónapunk tehát december 11., péntek. Erre a napra együttműködő üzleti partnereink extra akciós kedvezményekkel várják olvasóinkat: minimum 20 százalékot elengednek bizonyos termékeik, szolgáltatásaik árából.

Ez a bevásárlónap más mint a többi, hiszen vásárlásainkban is már a karácsonyra készülünk, szemünk előtt már ott lebegnek az ünnepnapok. Többet és mást és máshogy vásárolunk fogyasztási cikkekből, és valamennyiünk gondja, öröme már az ajándékozás is. Amibe persze bőven belefér, hogy a lakásunkat is felkészítjük az ünnepekre, vagy éppen ebben, az átalakításban, a szépítgetésben, a felszerelések cseréjében leljük meg a család számára a meglepetést. Tervezgetés közben ne feledjék a legalább 20 százalékos kedvezményt!

Mert továbbra is igaz, nehezebb időkben leleményes igazán az ember, hiszen minél többet szeretne megtartani abból ami jó, kényelmes és megszokott. Másképp fogalmazva, minél kevesebbet kelljen feladni abból, amit már egyszer sikerült megszerezni, elérni. Óhatatlanul pénztárca-érzékenyebbek lettünk, talán soha nem figyeltünk annyira a kereskedők, szolgáltatók akciós áraira, engedményeire, mint mostanság. Okosan is tesszük, hiszen éppen ezekkel a kedvezményes lehetőségekkel élve nyerhetjük vissza mindazt a réven, amit elvesztettünk a vámon.
Ebben az életrevaló gondolkodásban kíván segíteni a Délmagyarország és a Délvilág továbbra is olymódon, hogy bevásárlónapokat szervez olvasói számára. Immáron az ötödiket.

A kedvezmény igénybevételéhez semmi mást nem kell tenni, mint kivágni a december 10-i napilapban található kuponok bármelyikét, és vásárláskor bemutatni a kedvezményt biztosító üzletben, szolgáltatónál.

Ne feledjék, legalább 20 százalékot spórolhatnak a családjuknak!
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyerjen belépőt a PianoForte Duo koncertjére

A PianoForte Duo, Hsin-Ni Liu és Legendy László december 11-én az IH-ban ad koncertet. Nyerjen… Tovább olvasom