Délmagyar logó

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -3°C | 4°C Még több cikk.

Kerekezzünk együtt Tillával a kerékpárokért!

Szeged kerékpártárolókat vásárol, melyeket a város fenntartásában lévő iskolák udvarán helyez el.

A Groupama Garancia Biztosító működésének régóta alappillére a zöld gondolkodás. A biztosító 2006-ban alapította meg a Zöld Mozgalmat, melynek célja, hogy évről évre országszerte megmozgassa, és egészséges életmódra ösztönözze a családok apraját-nagyját.

– Szegeden szeptember 12-én rendezzük meg a Zöld Mozgalom Családi napot, amelynek fő eseménye a kerékpáros felvonulás lesz, a házigazda, Tilla vezetésével – mondja dr. Bojtorné Karcag Katalin Dél-Kelet Magyarországi régió igazgatója. – Érdemes lesz eljönni, és nemcsak azért, mert aki az első 500 között jelentkezik a kerékpáros felvonulásra, Zöld Mozgalom pólót kap ajándékba. A megmozdulás a város ügyét is szolgálja, hiszen a családi nap végén Szeged egymillió forintot kap. A pénzből kerékpártárolókat vásárol, melyeket a város fenntartásában lévő iskolák udvarán helyez el . A támogatás összege tovább nőhet, ha sokan eljönnek, és idén Szeged nyeri el a Legzöldebb Város címet. A sikerhez műanyag palackok gyűjtésével már most is hozzá lehet járulni.

Zöld Mozgalom
Zöld Mozgalom

Legyünk tehát ott minél többen szombaton 10 órakor a Széchenyi téren; nemcsak nekünk, hanem Szegednek is hasznára fog válni!

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mercator a helyén marad!

Hamarosan új helyre, a város szélére költöznek a Bakay Nándor utcaii kereskedők, a Mercator viszont… Tovább olvasom