Délmagyar logó

2018. 02. 23. péntek - Alfréd 0°C | 5°C Még több cikk.

Kisteleki Nappali Kórház

Csongrád megyében, Kistelek városában, a szakorvosi rendelőintézet épületében 2007. novembere óta működik az egynapos sebészeti részleg. A Kisteleki Nappali Kórház Kft. keretében ma már számos olyan sebészeti beavatkozás végezhető el, amely nem igényel egy napnál hosszabb kórházi benntartózkodást a gyógyulni vágyóktól.
Az egynapos sebészet egy fogalomkör, ez a műtétek minőségét, milyenségét határozza meg. Egynapos sebészeti eljáráson olyan beavatkozást értünk mely:

- tervezett időpontban végzett beavatkozás,

- a műtét előzetes kivizsgálást követően a beteg felvételének napján történik,

- a beteg 12 óránál, de maximum 23 óránál többet nem tölt az egészségügyi intézményben.


Jelenleg nappali kórházunkban gyors és hatékony gyógyír nyújtható ezzel az eljárással egyes traumatológiai, ortopédiai, kézsebészeti, általános sebészeti, fül-orr-gégészeti, urológiai és szemészeti betegségek esetén altatásban illetve helyi érzéstelenítésben, illetve lehetőség van plasztikai sebészeti beavatkozásokra.

Kórházunkban biztonságos, tiszta és kényelmes környezetet tartunk fenn, törekszünk arra, hogy betegeink magas színvonalú és otthonos légkörben gyógyulhassanak. Erről a barátságos, megértő szakszemélyzet gondoskodik.


A magas szakmai színvonalat biztosítja, hogy a saját szakterületükön már elismerést szerzett, nagy gyakorlatú szakorvosok végzik a beavatkozásokat a mindenre kiterjedő engedélyezési előírásoknak megfelelően.

További szakmai garanciát jelent, hogy kórházunk 2008. októberében megkapta a kimagasló szervezeti, minőségi követelményeket biztosító ISO 9001:2001 nemzetközi szabvány szerinti minőségirányítási tanúsítványt.


A lehető legkorszerűbb sebészeti beavatkozások meghonosítása mellett az a felismerés vezérli a Kisteleki Nappali Kórház minden munkatársát, hogy olyan körülményeket biztosítsunk betegeink számára, melyben úgy érezheti magát, mintha otthon lenne.

Elérhetőségek:
www.nappalikorhazkistelek.hu
+36 30 8200-200
+36 62 258-377
titkarsag@szerapisz.hu
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mobil előfizetés hűségidő nélkül

A válság átformálta a vállalkozások gondolkodását, így jobban odafigyelnek a szolgáltatásokra… Tovább olvasom