Délmagyar logó

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 24°C Még több cikk.

Komplex szolgáltatások egy helyről

Megtakarítást, biztonságot és szupergyors internetet kínál a T-Home.
Az innováció terén élen járó szolgáltató már az energiapiacon is megjelent, és a szegedi mellett immár a békéscsabai, kecskeméti valamint a városok vonzáskörzetében élő ügyfeleinek is lehetőségük van arra, hogy gáz-és áramszámlájuk jóval kisebb legyen az eddigieknél.

A T-Home jelenlegi vagy a jövőbeni előfizetői az egyetemes árhoz igazodó áram- és gázdíjból számított kedvezménnyel (vagyis olcsóbban, mint az egyetemes szolgáltató tenné) juthatnak áramhoz és földgázhoz. Ez több T-Home alapszolgáltatás (kábel, műholdas televízió, internet és vezetékes telefon) igénybe vétele, és meglévő kedvezményjogosultsági szint esetén az áramdíjból akár 5, a gázdíjból pedig akár 8 százalék kedvezményt jelent. "Természetesen a T-Home az energiaszolgáltatást megrendelő ügyfelek részére a szolgáltató-váltással járó adminisztratív teendőket is teljes egészében intézi, ráadásul a gázártámogatást igénybe vevő előfizetőket is kiszolgálja. Új infrastruktúra kiépítésére pedig nincs szükség. Érdemes tehát mindent egy helyről, megbízható szolgáltatótól beszerezni" - mondja Pfeff Dániel, a Magyar Telekom régióvezetője.


A vállalat ezzel egy időben a szélessávú internetszolgáltatás sávszélességét is bővítette, így - az optikai és legújabb EuroDocsis 3.0 technológiának köszönhetően - a békéscsabai, kecskeméti és szegedi előfizetőknek lehetőségük nyílik arra, hogy a kábeltévé hálózaton akár már 80Mbit/sec maximális letöltési sebességű adatátviteli - például IPTV - szolgáltatásokat érjenek el. A garantált le/és feltöltési sebesség 16/5 Mbit/sec.

Minden ügyfelünk számára testreszabott tévé-, internet-, telefonajánlatot nyújtunk, amelyek megismeréséhez érdemes bejönni T-Pont vagy partnerüzleteinkbe.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az élelmiszeripar valamint a megújuló energia szektor klaszteresedési lehetőségei a határmenti régióban

A Vajdasági Gazdasági Kamara - a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara partnerségével - sikeres… Tovább olvasom