Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Kreativitásfejlesztő társastánc

A társastánc fejleszti a kreativitást. A ritmusérzék és a hallás fejlesztése mellett kreatívabb és fantáziadúsabb emberré válhatunk.
Személyiségfejlesztő

A társastánc globálisan fejleszti a személyiséget. A test, a lélek és az elme kiegyensúlyozottan gyarapszik a tudás által. A zene és a mozgás más oldalról dolgoztatja a memóriát, mint a munkahelyi feladatok é s az iskola. A gyakorlás emellett erősíti az önfegyelmet, a szereplés megtanítja a diákot, hogyan kezelje a lámpalázát.

Érzelmi "nevelés"

Lényeges az érzelmi nevelés: a tánc és a zene érzelmeket közvetítenek a táncpartner és a környezet felé. A gyermekkori képzés által harmonikusabb, érzékenyebb személyiség alakul ki.

A társastánc fejleszti a kreativitást.
A társastánc fejleszti a kreativitást.

Dinamizmus, aktivitás

A rendszeres mozgás a táncost kirobbanó formába hozza, ezáltal nő a magabiztossága a környezete felé. A harmonikus, ép személyiségű ember hamarabb tud beilleszkedni a mindennapi élet nehézségeibe, jobban boldogul az iskolában és a munkahelyén is. A társastáncot soha nem késő elkezdeni, akár gyermekkorban, akár felnőttkorban óriási hatással van az emberre. A matematikában és nyelvtanulásban is jobban fejleszthető az az ember, aki társastáncot is tanul!

A rendszeres mozgás a táncost kirobbanó formába hozza.
A rendszeres mozgás a táncost kirobbanó formába hozza.

Kreativitás

A ritmusérzék és a hallás fejlesztése mellett kreatívabb és fantáziadúsabb emberré válhatunk. A harmonikus , ép személyiségű ember pedig az egészségét is könnyebben őrzi meg!

A társastánc globálisan fejleszti a személyiséget.
A társastánc globálisan fejleszti a személyiséget.

Tanuljon a profiktól

Ahhoz, hogy a társastáncban a személyiség minél jobban kibontakozzon, szükség van arra, hogy a táncot hozzáértőtől tanuljuk, aki nem csak a lépésekre, hanem az előadásra, a nyitottságra és a tánccal kapcsolatos életérzésekre is megtanítja a tanulót!

Kérdése van? Szívesen táncolna? Hívjon bátran!

Móczó János, többszörös magyar bajnok, professzionális tréner – 06-20/988-60-43
Őze László, többszörös magyar bajnok, mesteredző - 06-30/525-8422
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Telekom Adományvonal a kallódó fiatalokért

A Humán Szakoktatási és Elhelyezkedést Segítő Alapítvány által indított Életpálya Modell Programot… Tovább olvasom