Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Különleges utazásra hív a West-Szeg 2001 Kft.

A Rókusi körúti Tescoban működő West-Szeg 2001. Kft - a Telekom hivatalos Partnere - IPTV-szolgáltatáshoz kapcsolódó nyereményjátékot hirdetett.

Az a vásárló, aki T-Home IPTV szolgáltatást rendel, vagy a meglévő T-Home analóg-, vagy digitális kábeltelevízió szolgáltatását IPTV-re váltja át, az megnyerheti a két főre szóló görögországi körutazást. A Zseppelin Utazási Iroda által támogatott utazással, valamint a kampány részleteivel kapcsolatban Szuknai Gabriellát, a West-Szeg 2001 Kft. tulajdonosát, és a nyereményutazás idegenvezetőjét, Purosz Alexandroszt kérdeztük.

„A T-Home IPTV egyre népszerűbb a lakosság körében. Ahhoz, hogy még több emberhez eljusson ez a csúcstechnológia, egy két hónapon át tartó játékot hirdettünk, amely 2011. május 16-tól július 16-ig tart. A játék fődíja egy 2 főre szóló görögországi körutazás." – mondja Szuknai Gabriella. Az IPTV szolgáltatás a teletextnél sokkal több információt nyújtó elektronikus műsorújsággal, videotékával, és más különlegességekkel rendelkezik. Sőt, ha Prémium opcióval rendeljük, bármikor megállíthatjuk, visszatekerhetjük, és felvehetjük a TV-műsorokat. „IPTV-szolgáltatást használó vásárlónk számos pozitív visszajelzést kapunk. Ezért úgy döntöttünk, érdemes ezt az innovatív szolgáltatást még több lakásba eljuttatni" - elemzi a részleteket Szuknai Gabriella. A július 16-ig tartó játékban mindazon T-Home IPTV-t rendelő vásárló részt vehet, aki helyesen válaszol egy egyszerű kérdésre, és a választ tartalmazó nyereményszelvényt az üzletben elhelyezett nyereményládikába bedobja. A nyereményszelvényen fel kell tűntetni a vásárló nevét és elérhetőségeit. Aki az IPTV mellé, internet-, és telefon szolgáltatást is rendel lakásába, két nyereményszelvényt tölthet ki. Ezzel még több az esély, hogy július 16-án este, a közjegyző jelenlétében megtartott sorsoláson, a Rókusi körúti Tesco-ban működő üzletben megnyerje a 2 főre szóló görögországi utazást a Zseppelin Utazási Iroda felajánlásával.


„Közel 15 éve viszem a Zseppelin Utazási Iroda útjait Görögországba. Sokfelé szerveztünk már körutat, de az egyik legnépszerűbb az "antik görög körút" elnevezésű programunk, amelynek során 9 nap alatt megismerkedünk azon nevezetességekkel, amelyeket a görög kultúra iránt érdeklődőknek okvetlenül látniuk kell. Fordítok, tanítok, idegen vezetek" – jegyzi meg Purosz Alexandrosz, az IPTV kampány utazásának idegenvezetője, aki a nyerteseket kalauzolni fogja Görögországban. „Az antik kultúra nemcsak a görögök, de mindannyiónk öröksége. A thermopülai csatáról, Antigóné történetéről, az ókori istenekről már mi is tanultunk. Mi a Zseppelinnél tudjuk, Görögország örök klasszikus, ahol az idegenvezetőnek könnyű dolga van. Olyan dolgokról mesélhetek majd az utazás során, ami mindenkit érdekel. Olyan helyekre látogatunk el, amelyeknek, ha egy picit hagyjuk magunkat megnyílni, üzenetük van. Mükénében átélhetjük Agamenón király hazatérésének történetét, az athéni Dionüszosz-színházban helyet foglalhatunk azon a nézőtéren, amelyről két és fél évezreddel ezelőtt Szophoklész műveit nézhették az athéniak, Delphoiban elgondolkodhatunk Apollón jósdájánál azon, hogy egy évezreden keresztül milyen csodában hittek azok, akik jóslatért folyamodtak az isten papnőjéhez. Nehogy azt gondolja bárki, hogy kilenc napon át végig ókori köveket nézegetünk," – teszi hozzá az idegenvezető - „s hogy az útról mindenki történész professzorként tér haza. Természetesen megnézünk mindent, amit fontosnak tartunk, az Olümposzt, a Meteora sziklakolostarait, a Thermopülai-szorost, Athéban az Akropoliszt, a Dionüszosz-színházat és az Agorát, a Peloponnészosz félszigeten Korinthoszt, Mükénét és Epidauroszt, valamint Porosz és Hydra szigetét, de sehova sem rohanunk, sosem lebeg célként előttünk, hogy minél több látnivalót kipipáljunk, ami igaz az iroda többi útjára is. Ahova bemegyünk, ott, ha lehet, leülünk régi épületek köveire, s valamilyen árnyékos helyen beszélgetünk régi idők nagy dolgairól. Emellett hamisítatlan görög tavernákban ebédelünk, végigkóstoljuk a világhírű görög konyha nevezetességeit, jegeskávét szürcsölünk a tengerparton, vagy éppen a szieszta csodálatos szokásával ismerkedünk. Sokfelé jártam már életemben. Mindenhol jó, mindenben meg lehet találni a szépet. Görögországban ez adva van. Fontos a kulturális ismeretek átadása, de legalább ennyire lényegesnek tartom, hogy az utasaim belelássanak egy kicsit a mai görögök mentalitásába. Kimondhatatlan öröm számomra, ha majd az út vége felé azt látom, hogy a magyar utasok ugyanolyan nyugalommal és kedéllyel fogyasztják a kávét a kávézóban, mint a helybéli, nálunk átlagosan tíz évvel tovább élő görögök. Sokat lehet majd tanulni Görögországból!"

(X)

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kétharmados támogatottság Botka László mögött

A szegediek pártpreferenciái a Szeged Studies 2011. kutatás szerint. Tovább olvasom