Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Legyen élmény a lakáskeresés!

Az Ingatlanbazar.hu ingatlanhirdetési oldal legújabb kezdeményezésében arra bíztatja felhasználóit, hogy a hagyományos szövegek használata helyett egyedi módon hirdessék meg eladásra, kiadásra szánt ingatlanjaikat.

Aki már átesett az ingatlankeresés olykor hosszadalmas folyamatán tudja, hogy a kezdeti lelkes keresés egy idő után egyhangúvá válik, a portálok hasonló kínálata, a szokványosan megszerkesztett hirdetések között olykor elsikkad a figyelem a lényeg felett. Hogyan történhetne ez másképp? Hogy lehetne a lakásvásárlás egyik legüdítőbb része az ajánlatok böngészése? Az Ingatlanbazar.hu ingatlanhirdetési oldal legújabb kezdeményezésében arra biztatja felhasználóit, hogy a hagyományos szövegek használata helyett egyedi módon hirdessék meg eladásra, kiadásra szánt ingatlanjaikat.

Az Ingatlanbazar.hu legújabb akciójában igény estén - amellett, hogy kiemelt helyen is megjeleníti - szakember segítségével átírja, frappáns formulákkal egyedivé formálja az ingatlanhirdetéseket. Mert mi lehet annál szimpatikusabb és megragadóbb, ha már a lakást bemutató leírást olvasva elmosolyodik a potenciális vevő?

http://www.ingatlanbazar.hu/HU/funny_classifieds_campaign.php


Verseny zajlik az ingatlant kiadni és eladni kívánók között, fontos tehát a jó stratégia a kínálat oldaláról is. De mi kell ahhoz, hogy az ajánlat kiemelkedjen a többi közül? Jó minőségű külső- és belső fotók külön minden helyiségről, részletes leírás, informatív alaprajz, mely a leghatékonyabb módja a lakás paramétereinek és beosztásának szemléltetésére. Minthogy az első benyomás meghatározó, szükséges még valami, amitől emlékezni fognak az adott ingatlanra. Miért ne lehetne ez például egy a szokásostól eltérő hirdetési szöveg. Megfűszerezhetjük egy kis humorral, így azon túl, hogy élvezetessé válik a találatok közti keresgélés, komoly előnyre tehet szert az eladó a keresők figyelmének felkeltésében.

A bátrabb ingatlaneladók kipróbálhatják szövegírói képességüket, ha inspirációra van szükségük, az Ingatlanbazar.hu weboldal Egyedi hirdetések menüpontjára kattintva ötletet meríthetnek.

http://www.ingatlanbazar.hu/HU/funny_classifieds.php

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fűszerezzük meg a nyarat a Gyógyító növényekkel!

Hogyan óvja egészségünket az őszi- vagy a sárgabarack? Miért szupernövény az uborka? Mikor ápoljuk… Tovább olvasom