Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 19°C Még több cikk.

Már a robotok is dolgozhatnak helyettünk

A tőzsde ismeretlen és talán misztikus fogalom sokaknak. Pedig egy tanfolyami kurzus elvégzése után elkezdhetjük a robotokkal történő tőzsdei kereskedést.

Minderről többet megtudhatunk a Szegeden megrendezésre kerülő Ingyenes Tőzsdenapon, ahol elsősorban az automatizált tőzsdézésről és annak eredményeiről tudhatunk meg többet. Kovács Zoltán Urat, a cég vezetőjét kérdeztük:

■ Miért gondolják, hogy fontos lenne a tanfolyamukra elmenni az embereknek?
Több dolog miatt is. A tőzsdéről nagyok sok embernek téves elképzelései vannak, a nyugati világ nagyobb része a tőzsdén tartja a megtakarításait, és ott vagy ő maga, vagy valamely intézet kezeli a pénzét. Ez évek óta itthon
is elérhető, mégis csak nagyon kevesen használják ki.

■ Mi a véleménye az interneten található publikációkról?
Sajnos a kezdőket leginkább elbizonytalanítja az interneten található információ mennyiség. Ahhoz hasonlítanám, mintha bármilyen szakmát könyvből próbálnánk megtanulni. Lehet, hogy lesz pár sikeres kereskedése valakinek, de hosszú távon csak a tudatos tevékenység a jövedelmező! Tehát szükségesnek tartom a konzultációt és mentorálást ezen a területen.

■ Az Önök cége tőzsdei robotok fejlesztésével is foglalkozik, mit jelent ez pontosan?
Valóban így van, az országban élen járunk a robotok fejlesztésében és nagyszerű eredményekről tudunk beszámolni. A tőzsdei kereskedő automatákkal történő kereskedés sokak számára vonzó.

■ Miért érdemes robotokkal kereskedni?
Számtalan előnye van, hogy csak egy néhányat említsek, például kihasználhatjuk a piacok 0-24 órás nyitva tartását, ha valakinek nincs ideje kereskedni, akkor a robot megteszi helyette, gyakorlatilag igazi passzív jövedelem előállítására alkalmas eszköz.

■ Kiknek ajánlják?
Mindenkinek, akit csak picit is érdekel a saját sorsa! De ki ne akarna egy kis pluszjövedelemre szert tenni? És csak rajtunk áll hogy ez mennyi.

■ Mekkora összegben gondolkodjon egy kezdő?
Kezdetben mindenkinek a virtuális környezetben történő indulást javasoljuk. Ezt követően pedig egyénileg dől el, hogy ki milyen összeggel kezdi a kereskedést. Szerencsére a ma használt online felületek bárki számára lehetővé teszik a tőzsdei jelenlétet.

■ És mi van, ha jön az újabb válság?
Számunkra a válság definíciója mást jelent. Mi az árfolyamok intenzív mozgását szeretjük, bármilyen irányába. Az algoritmus alapú kereskedés pont ezt használja ki.

■ Hogyan lehet hozzájutni az Önök tőzsderobotjaihoz?
Tőzsderobotjainkhoz képzéseinken lehet hozzájutni. A tanfolyamon megtanítjuk a robot kereskedési stratégiáját és elmagyarázzuk, hogyan kell üzemeltetni, beállítani.

■ Beszélne a jelenlegi akciójukról?
Azok akik részt vesznek az ingyenes tőzsdenapon lehetőséget kapnak robotjaink kipróbálására. Tehát biztosítunk a számukra egy online kereskedési felületet, amit a Budacash Brókerház szolgáltat. Ezen a felületen három algoritmus alapú kereskedő szoftver működését kísérhetik figyelemmel. Így mindenki saját maga megbizonyosodhat azok működéséről és megtapasztalhatja, hogy a robotok valódi passzív jövedelmet képesek termelni.

■ Szükséges-e előre jelezni a részvételi szándékot?
Mindenképpen fontos a nagy érdeklődésre való tekintettel, az alábbi elérhetőségek egyikén.

Jelentkezzen Ön is ingyenes tőzsdenapunkra!

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Helyi Extra ajánlat a Vodafone-tól Szegeden

Ingyenes hívással és a helyi weboldalak szabad böngészésével kínál új előfizetési lehetőséget a… Tovább olvasom