Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

Már Hódmezővásárhelyen is elérhető a 4G

Ideje felgyorsulni a 4G mobilinternet sebességre!

A Magyar Telekom hálózatfejlesztésének köszönhetően július közepétől már Hódmezővásárhely nagy részén is elérhetővé vált a jelenleg legmodernebb mobilinternet szolgáltatás, a 4G/LTE. Aki kompromisszumok nélkül szeretne netezni, annak érdemes kipróbálnia!

A különböző okos eszközök – internetezésre alkalmas mobiltelefonok és táblagépek – ugrásszerű terjedése egyre nagyobb elvárásokat támaszt a mobilinternet-hálózat minőségével szemben. Magyarországon már minden harmadik ember okostelefont használ, amelynek kihasználáshoz elengedhetetlen a gyors mobilinternet-hálózat. Szinte állandó az online jelenlét, ráadásul ma már bárhol és bármikor elvárjuk az otthoni internet kényelmét és gyorsaságát.


A korszerű 4G hálózat teszi lehetővé ma a szélessáv igazi, leginkább kompromisszum-mentes élményét. A gyors le- és feltöltési sebességnek és rövid válaszidőnek köszönhetően nemcsak villámgyorsan oszthatjuk meg élményeinket, képeinket ismerőseinkkel, de akár HD minőségű videókat nézhetünk akadás nélkül, illetve az online játékok is még élvezhetőbbé válnak*.

A Telekom hálózat-modernizációjának köszönhetően a 4G/LTE nyújtotta előnyöket július közepétől 87 településen, a lakosság 37%-a** élvezheti.
A lefedettség növekedése mellett a 4G/LTE képes okostelefonok és táblagépek palettája is folyamatosan bővül, a Telekom ügyfelei jelenleg 6 gyártó 14 készüléke közül választhatnak. Az okostelefon-kínálatban megtalálhatók az Apple iPhone 5-jén kívül a Samsung, Nokia, Sony és HTC 4G-képes készülékei. A legújabbak közül a Sony Xperia SP, illetve a Samsung Galaxy S4 Mini okostelefont ajánlják. A 4G-képes eszközök kínálatában szerepelnek még USB modemek, továbbá routerek is, amelyek a 4G/LTE hálózatra csatlakozva osztják el a technológia által nyújtott nagy sávszélességet a wifi- képes eszközök között. Így egy lakásban vagy irodában egyszerre több eszközön (notebook, táblagép, okostelefon) is kényelmesen lehet internetezni, kihasználva a 4G/LTE hálózat előnyeit.

A jelenleg legmodernebb mobilinternet szolgáltatás előnyeinek élvezetéhez a 4G-képes eszközön, okostelefonon vagy táblagépeken kívül arra alkalmas mobilinternet előfizetési csomagra van szükségünk. A Telekom kínálatában mind okostelefonokhoz (Mozaik S-től XXL-ig, Next L, XL és Ikon LTE csomagok), mind táblagépekhez (Net&Roll S, M, L és Aranytárskártya L) megtalálhatóak az ügyfelek különböző igényeihez szabott, 4G-hez ajánlott díjcsomagok.

További részletek: www.telekom.hu/4G

*Az előfizető által tapasztalt sebesség függ a megfelelő képességű, az adott technológiát támogató készülék és díjcsomag meglététől, és attól, hogy az adott ponton támogatja-e a hálózat, illetve a díjcsomag azt a sebességet, valamint a rádiós- és forgalmi körülményektől.
**Kültéri lefedettség: A megadott területen a mobil internet szolgáltatás kültéren és bizonyos esetekben a kültéri lefedettség területén, épületen belül is igénybe vehető.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyár, vakáció, kommunikáció!

Kikapcsolódni jó, de kikapcsolni nem muszáj. Gondtalan netezés a nyaralás alatt. Tovább olvasom