Délmagyar logó

2017. 04. 28. péntek - Valéria 14°C | 23°C Még több cikk.

Már negyedmillió interaktív tévé előfizető a T-Home-nál

A T-Home Interaktív TV szolgáltatás előfizetőinek száma az elmúlt időszak dinamikus növekedését követően meghaladta a 250 ezret.

„2012 az interaktív televíziózás éve lesz hazánkban. Az interaktivitás egyre fontosabb szerepet játszik ügyfeleink életében: az új tévéalkalmazásoknak köszönhetően egyre többen, immár több mint negyed millióan választják a T-Home IPTV valamint az Interaktív Sat TV szolgáltatásait, és idén további dinamikus növekedésre számítok“ – mondta Chris Mattheisen, a Magyar Telekom Nyrt. elnök-vezérigazgatója.

A fejlesztések eredményeképpen folyamatosan bővül a szolgáltatáson elérhető interaktív funkciók köre.

Az ismert funkciók – megállítható, visszatekerhető élő adás, az elektronikus műsorújság, a programozható műsorrögzítési lehetőség, a gyerekzár, Képek és zene alkalmazások stb. – mellett mostantól az Interaktív Sat TV szolgáltatáson is elérhetővé vált a Facebook és a Netpincér alkalmazás, továbbá az IPTV szolgáltatáson a közösségi oldal alkalmazásának újabb változata. Az otthoni moziélményt pedig az interaktív tévészolgáltatás keretében elérhető Videotéka (VoD) szolgáltatás biztosítja, amelynek keretében több mint 500 mozifilmet nézhetnek meg akár már a tévépremier előtt a T-Home Interaktív TV ügyfelei.

A hagyományos televíziózást gyökeresen átalakító IPTV szolgáltatást hazánkban elsőként az innováció terén élen járó T-Home (illetve elődmárkája, a T-Online Magyarország) indította el 2006 novemberében, és kereskedelmi forgalomban is egy ideig kizárólag ez a márka nyújtott IPTV szolgáltatást.

Ugyanígy a T-Home a hazai piacon szintén elsőként 2011 decemberében Interaktív Sat TV néven új, interaktív szolgáltatásokkal kiegészült műholdas tévészolgáltatást vezetett be, amely –speciális hibrid technológiai megoldásként – internetes kapcsolaton keresztül interaktív tartalmakat biztosít a műholdas tévén.

A negyedmilliós interaktív tévé-előfizetői szám elérése kapcsán a T-Home a mai nappal, IPTV valamint Interaktív Sat TV szolgáltatásain elérhető Videotéka előnyeit hangsúlyozó, különleges játékot hirdet meg az interaktív tévé-előfizetéssel rendelkező filmrajongók számára, amely során a nyertesek értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak. A pályázat részletes kiírása a www.facebook.com/thomehungary vagy a www.jatszdujra.hu oldalakon található, az interaktív tévészolgáltatásokról pedig a www.t-home.hu oldalon lehet olvasni.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Energiaszolgáltatás a Telekomtól immár országos eléréssel

A Magyar Telekom, hazánkban egyedülálló módon, közel két éve energiaszolgáltatást is kínál a T-Home… Tovább olvasom