Délmagyar logó

2017. 11. 24. péntek - Emma 4°C | 11°C Még több cikk.

Miért az Impulser terápiát válasszam?

Bármennyire is szeretnénk örökre fiatalok maradni, az élet természetes velejárója az öregedés. Sajnos a helytelen életmód miatt időskorban gyakoriak a különböző krónikus betegségek és az ezekkel járó fájdalmak.
Sokszor már reggel gyógyszerszedéssel kezdjük a napot az elviselhetetlen fájdalom miatt, és ez így megy estig. Ennek az állapotnak az egyik veszélye a gyógyszerrezisztencia kifejlődése, azaz a betegség egyszer csak nem reagál már a szedett gyógyszerekre. Ez különösen fájdalomcsillapítóknál fordul elő gyakran. A tartós gyógyszerszedés másik veszélye pedig a mellékhatások. Súlyosabb panaszok is felléphetnek (fájdalomcsillapítóknál általában gyomor- és bélproblémák), mint amire elkezdtük szedni a gyógyszert. Bár az öregedés természetes folyamat, az már nem, hogy ilyen fájdalmakkal kelljen együtt élnünk és fölöslegesen gyógyszert szednünk, amikor természetes módszerek is léteznek a probléma megoldására.

Az Impulser terápia sokféle előnnyel bír, ezek közül az egyik, hogy saját otthonunkban, kényelmesen végezhetjük a kezelést. Bár a terápia alkalmazásakor kezdetben a tünetek rövid távú rosszabbodása fordulhat elő, ez csak azt jelenti, hogy szervezetünk reagált a kezelésre. A jelenséget más alternatív gyógymódnál is megfigyelhetjük, például a homeopátiás szereknél.

Az Impulser terápia pulzáló mágneses mezői sok kis elemként hatnak a szervezet sejtjeire: feltöltik azokat, visszaállítják a szükséges felületi feszültséget, amely a beteg sejtekben alacsonyabb, mint az egészségesekben.

Az Impulser terápia tehát egy energialöketet ad a sejteknek, és azokat újjáélesztve így a panaszok csökkenéséhez, vagy akár a teljes gyógyuláshoz is hozzájárulhat. Az Impulser terápia ugyanakkor serkenti a védekezőrendszert és a vegetatív idegrendszert is, miközben alkalmazása során nem ismerünk mellékhatásokat, legfeljebb enyhe melegségérzet vagy bizsergés tapasztalható. Mint látható, az Impulser terápia hatékony, és a szervezet számára mindenképpen előnyösebb alternatíva a folyamatos gyógyszerszedéssel szemben.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Korlátlan látásélény, gyorsabb rekacióidő - a világ első 4D multifokális szemüvege domináns szem meghatározással

Most először, olyan multifokális szemüveget mutathatunk be, amely határtalan szabadságot és gyorsabb reakcióidőt biztosít. Tovább olvasom