Délmagyar logó

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Mindig friss hús: Szárnyasbázis!

Hamarosan új helyre, a város szélére költöznek a Bakay Nándor utcai kereskedők, a Mercator népszerű, jövőre hat éves születésnapját ünneplő Szárnyasbázisa továbbra is a Vásárhelyi Pál utcában várja szolgáltatásaival a lakossági vásárlókat, a „közületeket" és a viszonteladókat.

Szeged legforgalmasabb – most átmenetileg éppen feltúrt – Kossuth Lajos sugárúti kereszteződésétől csupán egy „kőhajításnyira" található a Mercator Szárnyasbázisa. A kitűnő a parkolási lehetőség mellett, tapasztalt és szakképzett eladók segítik a kis és nagy bevásárlást. A környező ipari és lakóövezet, a Szilánk, a Dégáz valamint a kollégium közelsége nagyon sok lakossági bevásárlót is vonz, így természetes, hogy elfogadják a dolgozók cafetériás étkezési jegyeit – és bankkártyával is lehet fizetni.

– A Szárnyasbázis nagy beszállítója mihálytelki vágóhíd, a makói Maroshús, de a a felgyői Gulyás vágóhíd is hosszú ideje megbízható partnerek, s valamennyien garanciát jelentenek a frissességre – mondja Mágori Zoltán ügyvezető. Itt is igaz, ami a Mercatorra általában, hogy döntően magyar árut forgalmaznak, s azt is jellemzően a környékbeli beszállítóktól.

A friss és fagyasztott csirke, pulyka, liba és kacsa mellett sertés- és marha valamint különböző vadhúsokat is kínálnak. Az átlagvevő által nem látogatott hátsó traktusban nagyméretű, modern hűtőbázis biztosítja az óriási választékot és a zavartalan kiszolgálást. A Mercatorra jellemző, lehetőleg mindent egy helyen elv úgy érvényesül a Szárnyazbázison, hogy tőkehúsok széles palettáját is kínálják – egyebek között a már említett Maroshústól is. Számos panírozott, konyhakész, illetve félkész terméket is tartanak. Heti rendszerességgel vannak akciók, a viszonteladók és konyhások jelentős árengedménnyel vásárolhatnak itt. Ám a lakosság sem marad ki a jóból: három kilogramm fölötti vásárlás esetén további engedményben részesülnek a kasszánál.

- Akcióinkról a Délmagyarban és Szegedi Hirdetőben valamint honlapunkon értesülhetnek a lakossági vásárlóink. Közületes vevőinket pedig az egységben illetve üzletkötőinken keresztül értesítjük futó akcióinkról. – tudjuk meg az ügyvezetőtől.Elérhetőség: Mercator Kft. Szárnyasbázis.
6724 Szeged, Vásárhelyi Pál u. 3-5. 62/555-552; 30682-48-37, szarnyas@mercator-szeged.hu; www.mercator-szeged.hu

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Reklámhét Szeged 2009

Az előző évek hagyományai követve ismét megrendezik a Szegedi Reklámhetet. A reklámozás műfaja iránt… Tovább olvasom