Délmagyar logó

2018. 02. 23. péntek - Alfréd 0°C | 5°C Még több cikk.

Mobil előfizetés hűségidő nélkül

A válság átformálta a vállalkozások gondolkodását, így jobban odafigyelnek a szolgáltatásokra kiadott forintjaikra és a hosszú távú elkötelezettségekre, amelyek a bizonytalan gazdasági környezetben merész vállalások. Jól tudja ezt a Vodafone is.
Hetven éve nem söpört végig a világon olyan gazdasági válság, mint amilyen a mostani, s ez bizonytalanságot hoz az emberek és vállalatok életébe is. Nemhogy évekre, hónapokra, gyakran hetekre sem lehet előre tervezni, így a cégek nem tudják meghatározni hány telefon-előfizetést kössenek. Kérdés számukra, hogy milyen csomagokat rendeljenek, melyeket utána két évig folyamatosan fizetniük kell, akár szükségük van rá, akár – mint később kiderül – nincs.

A Vodafone március elsejétől április végéig kínálja hűségnyilatkozat nélküli csomagjait kis- és középvállalatoknak. Ennek lényege, hogy a meglévő, illetve új ügyfelek hűségnyilatkozat aláírása nélkül vásárolhatnak új üzleti előfizetést. Itt lehetséges a tarifacsomagok közötti azonnali váltás, vagyis a rugalmas alkalmazkodás a változó igényekhez és beszélgetési szokásokhoz. A hűségidő nélküli előfizetéseknél nem jelent problémát az alkalmazotti létszám negatív változása sem, hiszen a feleslegesek költség nélkül visszamondhatóak. Indulásként a vállalatoknak csupán egy olyan üzleti előfizetésre van szükségük, amelyhez legalább 3 hónapos élő hűségszerződés kapcsolódik. Ezután az előfizetések száma és a tarifacsomag is rugalmasan változtatható, egészen 30 SIM kártyáig.

(x)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Popper Péter a párkapcsolatokról tart előadást Szegeden

Végre városunkban is elindul az országszerte óriási népszerűségnek örvendő Mesterkurzus-sorozat,… Tovább olvasom