Délmagyar logó

2017. 02. 28. kedd - Elemér 5°C | 18°C Még több cikk.

Műterem-foglalás a REÖK-ben

Árnyas Koppány szombaton „megszállja" a kiállítóház egyik termét, hogy hónapokon keresztül ott alkosson. A Hatos szobába alkalmanként a látogatók is betekinthetnek, így válik akár interaktívvá is a misztikus folyamat. (X)
A képzőművészeti alkotások általában már csak végleges formájukban mutatkoznak meg a közönségnek, pedig sokan szeretnék meglesni, amint a múzsa homlokon csókolja a festőt. A REÖK-ben szombattól ebbe az alkotófolyamat pillanthatnak be a látogatók.

Árnyas Koppány fiatal festőművész beköltözik a szecessziós palota egyik termébe, hogy hónapokon keresztül alkalmi műtermében alkosson. A projekt az október 26-i ENTER-fesztiválon, a REÖK nyílt napján indul. Az érdeklődők már most megleshetik a művészt, a későbbiekben pedig minden szombaton lesz erre lehetőség.

Árnyas Koppány: Napfény
Árnyas Koppány: Napfény

„A nyitott műteremben a csönd és az alkotói magány persze hiányzik majd, de nagy előny lesz, hogy új kontextusba helyezzük a műterem fogalmát. A programba bekapcsolódnak majd alkotótársak, méghozzá bizonyos időközönként váltva egymást" – magyarázza Árnyas Koppány, miért lesz izgalmas az élet a Hatos szobában.

Az ENTER-napon vendégként Ricz Géza festőművész érkezik. A tervek szerint később nemzetközi alkotótársakkal is együttműködik a REÖK új bérlője.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Akkezdet Phiai is tárlatot vezetnek

Závada Péter, Süveg Márk és Kemény Zsófi „slammelnek" festményekre az ENTER-fesztiválon. A… Tovább olvasom