Délmagyar logó

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 10°C | 16°C Még több cikk.

Négy hetes tavaszi akció a Rappai Csavar Kft-nél

A héten Soudal-termékeket, különböző szilikonokat, purhabokat és ragasztókat lehet megvásárolni kedvező áron. (X)
"Rappai tavaszváró ajánlatok" néven hirdet 4 hetes akciósorozatot a szegedi székhelyű Rappai Csavar Kft. A héten Soudal-termékeket, különböző szilikonokat, purhabokat és ragasztókat lehet megvásárolni kedvező áron. A következő héten a Milwaukee-termékeké lesz a főszerep: az elektromos kéziszerszámok professzionális minőségűek, amiket a Rappai Csavar kft. mindenkinek elérhető áron fog kínálni.

Fotó: frank Yvette
Fotó: Frank Yvette

A cég Fisher Rögzítéstecnikai Centrumként működik. A Fischer termékek a barkácsolóktól a profi szakemberekig, mindenkinek biztosítják a magas minőségű, biztonságos rögzítéstechnikai elemeket, amelyek az egyszerű feladatoktól a legösszetettebb problémák megoldásáig nyújtanak segítséget a felhasználóknak. A harmadik héten, április 20-ától ezeket a termékeket kínálják akciós áron. Az utolsó héten is lesz akció: a legsikeresebb darabokat kínálják majd olcsóbban. Szegeden a legtöbb embernek a Rappai névről azonnal a csavarok jutnak eszébe, hiszen a cég emblémájában is a két „P" betűt egy csavar fogja össze.

Fotó: Frank Yvette
Fotó: Frank Yvette

- Pedig a cég már régen nem egy egyszerű csavarbolt. Ma már a rögzítés- és szereléstechnikai piac minden igényét ki tudjuk elégíteni, a forgácslapcsavaroktól, a faipari kötőelemeken keresztül a különböző szilárdságú, iparban használatos csavarokig és anyákig és ezek szereléséhez szükséges kézi- és elektromos szerszámokig - mondta Hajas Gábor. A cég kereskedelmi vezetője szerint a siker egyik titka, hogy bár igen széles a választékuk, a minőségből nem engednek. Vannak ugyan olcsóbb termékeik, de a megbízható minőséget minden náluk kapható áru esetében garantálják. Szolgáltatásukhoz hozzátartozik, hogy egészen speciális igényeket is ki tudnak elégíteni: aki például nem szeretne sorban állni, az a cég termékeit interneten is meg tudja rendelni a www.rappaicsavar.hu honlapon. A vásárló eldöntheti, hogy a megvásárolt árut házhoz vigyék-e neki, vagy egy előre meghatározott időpontban bemegy érte az üzletbe.

Fotó: Frank Yvette
Fotó: Frank Yvette

Ön profi szakember vagy szeret barkácsolni? A Rappai Csavar Kft. szegedi és szentesi áruházaiban egyaránt megtalálhatja a szereléshez szükséges kötőelemeket, szerszámokat és kiegészítőket. Vegyen meg mindent egy helyen: több mint 15 ezer féle termék közül választhat a cég munkatársainak magas szintű szakmai segítségével Szegeden a Bakay Nándor utca 52.-ben, vagy Szentesen a Vásárhelyi út 72. szám alatt.

Rappai Csavar Kft. – Minden, ami a szereléshez kell.

(X)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyógyulásunk története a Vargha Terápiával

Ízületi fájdalmaim 7-8 éve jelentkeztek, a jobb csípőm annyira fájt, hogy már a csípőprotézis gondolata érlelődött bennem, fél marék gyógyszerrel éltem életem. (X) Tovább olvasom