Délmagyar logó

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -8°C | -1°C Még több cikk.

Nyerjen jegyet a IV. szegedi esküvői kiállításra

Január 9-én és 10-én a szegedi TIK-ben rendezik meg a IV. szegedi esküvői kiállítást. Nyerjen belépőt a delmagyar.hu-val.
A házasulandók, a szülők, a rokonok és a barátok egy helyen, kivételesen nagy választékban találhatják meg mindazokat a szolgáltatásokat, termékeket és kellékeket, amelyek az eljegyzések, esküvők és a lakodalmak megrendezéséhez szükségesek. A kiállítást évről – évre bővítjük újabb célcsoportokat szólítottunk meg, akik szolgáltatásaikkal még látványosabbá és felejthetetlenebbé varázsolják az esküvőket, rendezvényeket. Ezért a ruhaszalonokon, éttermeken, fotó-videó stúdiókon, szépségszalonokon, ékszereken, virágkötőkön, nászajándékokon, nászutat kínáló cégeken, meghívókat készítő, köszönetajándékos vagy a szervező irodákon kívül még extrém kívánságok teljesítésével foglalkozó cégekkel is találkozhattok: bármixerekkel, limuzin- hintó és egyéb meglepetésekkel várunk Benneteket ezen a két napon.


Megszokott minőség, a megszokott helyen! Minden évben január 2. hétvégéjén várunk Benneteket! A rendezvénynek Szeged TIK - 6722 Szeged, Ady tér 10. ad otthont, ahol a kiállítók tekintélyes területen állíthatnak ki. Díjmentes parkolási lehetőséget biztosít és a vidékről érkezők számára is könnyen megtalálható a helyszín. Szeged egyetemi város – kimondatlanul is a régió központja – kulturális és gazdasági ereje mellett a Szegeden működő, esküvőhöz és lakodalomhoz kapcsolódó szolgáltatások kiemelkedően magas minősége vonzó a megyében és a megyehatáron túli településeken élő házasulandó párok számára is.
 Látványosság és a gazdag programok sem hiányozhatnak a Cívis Média Kft. által szervezett IV. Szegedi Menyegző Esküvő Kiállítás mindkét napjáról.

IV. Szegedi Mennyegző Esküvői Kiállítás a TIK-ben


Szombaton és vasárnap egyaránt színes programok várják az érdeklődőket: divatbemutató, menyasszonyi csokrok, gyertyafény keringő, meglepetés vendég, tortakóstoltatás mindemellett egyéb interaktív programok várják a kiállításra ellátogató párokat, örömszülőket!

IV. Szegedi Mennyegző Esküvői Kiállítás a TIK-ben. Fotó: Németh Norbert (galéria)

Szombat délután 15.30 –kor élő esküvő a TIK-ben a „Virágpaletta rózsáival"! Ahol Te is átélheted a varázst, együtt ünnepelhetsz, örülhetsz a Párral és az örömszülőkkel! A napot még teljesebbé záróakkordként az esküvőt követő exkluzív tűzijáték teszi!

A kiállításra ellátogatók között Partnereink felajánlásaiból minden órában értékes nyereményeket sorsolunk ki!

Idén a fődíj: „Mézédes Nászelő", a látogatók közül egy szerencsés, Párjával együtt emlékezetes romantikus hétvégét tölthet el teljes ellátással és egyéb romantikus elemekkel fűszerezve a Borostyán Birtok felajánlásából!

Bővebb tájékoztatást kaphatsz a www.menyegzolap.hu portálon!

Nyerjen jegyet

Küldjön el három kifejezést, ami kapcsolatos az esküvővel (pld.: nászút) az online@delmagyar.hu e-mail címre. Megfejtését január 8-án 12 óráig várjuk. A beküldők között 5x2 darab belépőjegyet sorsolunk ki a kiállításra.

A nyertesek: Muladi Nóra, Kenyeres Attila, László Viktor Titusz, Csábi Ferencné és Kiss Magdolna. Nyerteseink a belépőjegyeket szombaton 10 órától a TIK-ben a beléptető kapunál vehetik át.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyerjen jegyet a Rózsalovagra!

Játsszon velünk és nyerjen jegyet a Belvárosi Mozi MET-koncertjére. Csupán egy kérdésre kell… Tovább olvasom