Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Nyugalom, kellemes környezet és barátságos árak várják a Partfürdőn!

A tavalyi strandszezon az elhúzódó árvizek miatt igen csak rövidre sikerült az Újszegedi Partfürdőn, de idén szerencsére semmi nem akadályozta, hogy a szezonkezdetre minden rendben várja a vendégeket.

A vizesblokkok még tavaly fel lettek újítva és díszköves járófelületek is ki lettek alakítva. Az idei szezon újdonsága két fa játszótér a gyerekeknek a medencék mellett és a vendégek kényelmét szolgálják a új fedett farönk piknik asztalok is. A tavaszi parkosítás során 2000 virágtő, közel 100 facsemete és pálmafa lett kiültetve. A gyep rég volt ilyen üde zöld mint most, köszönhetően a több száz kiló fűmagnak és a gondos ápolásnak.

A Partfürdő május 1-től szeptember 30-ig fogadja vendégeket

A Partfürdő 13 hektáros területe május 1-től szeptember 30-ig fogadja a fürdőző vendégeket, de üdülőházai és a kemping is igen népszerű a Szegedre látogató turisták körében. A Partfürdőn nyugodt pihenésre, napozásra, sportolásra, a parkosított árnyas fák alatt hűsölésre, kikapcsolódásra nyílik lehetőség, miközben a város egyedülálló panorámájában gyönyörködhet a fürdőző vendég.

Szülő és gyermek együtt élvezheti a lubickolást

A strand területén két medence üzemel. A meleg vizes gyógymedence és a fokozatosan mélyülő családi medence a kisgyerekekkel érkezők részére ideális. Szülő és gyermek együtt élvezheti a kellemes hőmérsékletű vízben a lubickolást. A legmélyebb pontján is csak 120 cm mély.

Itt kerül megrendezésre idén is a Szegedi Ifjúsági Napok

A partfürdő területe kiválóan alkalmas nagyobb rendezvények, családi napok, gyermekprogramok és céges összejövetelek lebonyolítására, valamint itt kerül megrendezésre idén is augusztus 24-28. között a Szegedi Ifjúsági Napok.

Július 1-től a szabad strand is megnyílik

A Partfürdőre látogatókat a kellemes környezet mellett barátságos árak várják. A tavalyihoz képest a belépők nem változtak: a felnőtt napijegy 790 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 590 Ft. A családi belépő 2 felnőtt és 2 gyerek részére 1990 Ft. A Partfürdőre a kemping felöli oldalon lehet bemenni de július 1-től a Tisza Gyöngye melletti lejárat is megnyílik. Az ugyanekkor megnyitó szabad strandhoz is itt lehet lejutni. A Partfürdőn és a szabad strandon is büfé üzemel.

Újszegedi Partfürdő, Kemping és Szabad Strand
6726 Szeged, Középkikötő sor
Tel: 62/430-843
E-mail: szegedcamping@ihrk.hu

www.szegedcamping.hu

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

30 milliós fejlesztés a Kenyérgyári úti Squash Clubban

A 2010/2011 évben lezajlott fejlesztések eredményeként a Kenyérgyári úti Squash Club és… Tovább olvasom