Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Önkéntesség főállásban: Angyalokat keres a Vodafone

A Vodafone Magyarország főállású angyalokat keres – olyan jelentkezőket, akik egy évig egy általuk választott fontos társadalmi célért, egy nonprofit szervezettel karöltve kívánnak dolgozni. A Vodafone versenyképes fizetést biztosít, hogy az angyalok minden energiájukat programjuknak szentelhessék.
Idén negyedszer indul útjára a projekt, a jelentkezési határidő június 30. A kiírás részletes feltételei a Facebookon találhatók meg, s a közösségi oldalon zajlik a kiválasztás is. 2011-ben külön szekció is indul azoknak, akik még nem tudják, hogyan fogjanak bele egy civil szervezethez kapcsolódó projektbe. A győzelemhez az is elég lehet, ha a pályázati idő alatt minél több regisztrált rajongót szerez a jelentkező. A legtöbbet „lájkolt" három és a Vodafone által kiválasztott hét pályázat gazdája vehet részt az állásinterjúkon, majd a három legjobb pályázó lehet főállású angyal.

A tavalyi angyalok kreativitása és tettrekészsége nem ismert határt. Az egyik városi közösségi kertek építésén munkálkodott, volt, aki a középiskolások önkéntes munkába való bevonását tűzte ki célul, míg a harmadik angyal fogyatékkal élőknek kínált munkát friss diplomás iparművészek által tervezett design termékek legyártatásával.

Intődy Gábor, a Vodafone Magyarország belső kommunikációs és társadalmi felelősségvállalás igazgatója elmondta: „A Vodafone fontosnak tartja, hogy teljes mellszélességgel részt vállaljon a társadalmi élet jobbá tételében, ezért egyértelmű volt, hogy a Főállású Angyal projekt idén is elindul. Évről évre nő a jelentkezők száma, ami arra bátorít, hogy minél több ilyen és ehhez hasonló programot hozzunk létre."
A pályázatról és az Alapítványról részletes tájékoztatás a www.facebook.com/vodafonefelelossegvallalas és www.vodafone.hu/foallasuangyal oldalakon található.

Olvasóink írták

  • 2. K.T. 2011. június 12. 00:26
    „Egy Szegedről indult kezdeményezés.
    http://apps.facebook.com/foallasuangyal/?showproject=217
    Támogasd, ha szeretnéd nagyobb biztonságban tudni a kerékpárodat!”
  • 1. kenyeret 2011. június 10. 14:09
    „Lehet szépíteni a munkanélküliek statisztikáját!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közös felkészülés az árvízi kihívások kezelésére

A DKMT Duna-Körös-Maros-Tisza Eurorégiós Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Közhasznú Kft.… Tovább olvasom