Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Online pénztárgép-szolgáltatáscsomag

Teljes körű megoldás a Telekomtól. (X)
A Telekom az online pénztárgépek működéséhez kínált speciális szolgáltatáscsomagját alakított ki, amely folyamatos ügyfélszolgálati támogatással teszi lehetővé a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) rendszere és a jogszabályban előírt új típusú pénztárgépek közötti adatkommunikációt.


A NAV rendszere és a pénztárgép közötti adatkommunikációt lehetővé tevő szolgáltatáscsomagot, hűségidő nélkül, illetve belépési és túlforgalmazási díj nélkül, nettó 2300 Ft (bruttó 2921 Ft) havi díjért biztosítja a Telekom, a pénztárgépet üzemeltető kis- és középvállalkozások, valamint egyéni vállalkozók számára. A szolgáltatáscsomag elérhető minden olyan ügyfélnek, aki pénztárgépet használ, ugyanakkor az arra alkalmas online pénztárgéphez vehető igénybe, illetve rendelhető meg a Telekom szerződött partnereinél.

A Telekom - a pénztárgép-forgalmazó Alt Cash Kft.-vel kötött megállapodás alapján - a saját fejlesztésű szolgáltatáscsomaggal és partnerének pénztárgép modelljével versenyképes megoldást kínál a pénztárgépcserében érintett cégeknek.

További részletek megtalálhatók a www.telekom.hu/penztargep oldalon, illetve az online pénztárgépet forgalmazó partnereknél.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megjelent az Életképek augusztusi száma

Tovább olvasom