Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 19°C Még több cikk.

Pankráció Szupershow Szegeden - ahogyan még nem látták!

Április 26-án este 19 órakor tűzijátékok robbannak a Szegedi Műjégpálya fölött, méghozzá a magyar pankráció, a Hungarian Championship Wrestling (HCW) tiszteletére, amely két nagysikerű gála után harmadszor is elhozza a napfény városába Magyarország legkirobbanóbb élő műsorát! (X)
A folyamatosan fejlődő szervezet immár Európa nagyágyúival vetekszik; több mint ezer néző előtt tartja gáláit a budapesti Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban, s ezeknek az összefoglalóit hamarosan az egész ország láthatja majd a Viasat 6 jóvoltából. Azonban a szegedi érdeklődőknek és rajongóknak sem utazniuk, sem várniuk nem kell, hiszen a HCW pankrátorai házhoz jönnek, és egy minden eddiginél ütősebb rendezvénnyel készülnek elkápráztatni a nagyérdeműt.

Pankráció Szupershow Szegeden - ahogyan még nem látták! (galéria)

Ha ön látványos és izgalmas akcióra vágyik, ott a helye! Ha a nagy pofonok csábítják, ott a helye! Ha csak megnézne valami újat, és elhozná rá a párját, gyermekét, nagypapáját vagy anyósát, ott a helye! Hallassák a hangjukat, legyenek Önök a műsor igazi sztárjai! Éljék át személyesen gáláink páratlan hangulatát, és segítsenek abban, hogy ez az este igazán korszakalkotó legyen valamennyiünk számára!

A HCW 2013-as évének legemlékezetesebb pillanatai


Egy olyan világban, ahol a kishitűség mindennapos dolog, ahol az ember lépten-nyomon azt hallja, hogy ez „nem lehetséges", amazt „nem tudjuk megcsinálni", a pankrátoraink évről-évre azt bizonyítják, hogy mindez megszűnik létezni, amint a kötelek közé lépnek. A ringben nincs többé lehetetlen ugrás, kivitelezhetetlen manőver, legyőzhetetlen ellenfél! A HCW immár negyedik éve hallgattatja el a kétkedőket, és az egész országnak megmutatja, hogy a pénz nem minden; hogy az ember igenis leküzdhet bármilyen akadályt, ha hisz benne, hogy végül elérheti a célját, és keményen dolgozik érte. Pankrátoraink ezt a mentalitást képviselik minden egyes ütésnél, rúgásnál, dobásnál – és csavart hátraszaltónál. Ahhoz, hogy meglegyen bennük ez az erő, csupán egyetlen dologra van szükségük – a közönség támogatására. Szeged már nem egyszer kiállt a HCW mellett, s a szervezet most azon lesz, hogy visszafizesse mindezt; egyéni párharcokban vagy kettő a kettő ellen; normál szabályrendszerben vagy külső fegyverek arzenáljával; be akarjuk bizonyítani, hogy méltók voltunk és méltók vagyunk a bizalomra! 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyelvtanulás helyett nyelvelsajátításra hívunk

Tovább olvasom