Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 15°C | 27°C Még több cikk.

PILLÉR Takarékszövetkezet: biztonság és megújulás

Elektronikus szolgáltatásokkal, számlacsomagokkal is várja az ügyfeleit a tíz kirendeltséggel működő, biztos lábakon álló PILLÉR Takarékszövetkezet. Soós Sándor elnök-ügyvezető azt mondja, egyre inkább nyitnak a fiatalok felé, miközben az idősebb generációról sem feledkeznek meg.
A PILLÉR Takarékszövetkezet a mórahalmi, a tápéi és a kiskundorozsmai takarékszövetkezetből jött létre, az egyesülés 2008-ban ért véget. Mórahalom, Ásotthalom, Zákányszék és Domaszék településeken kívül Szegeden hat kirendeltségben várják az ügyfeleket, például a Honvéd tér 7. szám alatti, a parkolóház földszintjén kialakított, elegáns, családias légterű fiókban, amelyben 21. századi környezetben biztosítják az összes banki szolgáltatást ügyfeleik számára.

PILLÉR Takarékszövetkezetek Csongrád megyében (galéria)

– Elsősorban a lakosságot, a család minden tagját, a kis- és középvállalkozásokat célozzuk meg üzletpolitikánkban – mondja Soós Sándor, a PILLÉR Takarékszövetkezet elnök-ügyvezetője. – Tevékenységünk minden banki folyamatra kiterjed: betét, hitel, befektetés, kiemelném a számlavezetést, melyet forint és deviza alapon végzünk. Devizahitel kiváltásokkal is foglalkoztunk az év elején, mert nagyon sokan fordultak hozzánk, hogy a devizahitelüket forinthitelre váltsák. Az összes elektronikus szolgáltatás megtalálható a palettánkon, külön üzleti bankkártyát nyújtunk a vállalkozók számára, és a fiataloknak is külön bankkártyát biztosítunk. Többféle, az általában legismertebb EuroMasterCard bankkártya, a VISA, a Business és a Pay-Pass kártya található meg a kínálatunkban – fűzi hozzá a friss, fiatalos szolgáltatásokban egyre erősödő, magyar tulajdonú pénzintézet vezetője.

PILLÉR Takarékszövetkezetek Csongrád megyében (galéria)

Az elektronikus szolgáltatásokkal és a számlacsomagokkal ugyanazokat az előnyöket biztosítják az ügyfeleik számára, mint más hitelintézetek. A bankkártya első éves díját átvállalják, és az internetbankos ügyfeleknél is kedvezőbb paraméterekkel állnak az ügyfelek rendelkezésére. Nem titkolt szándékuk, hogy az elektronikus szolgáltatásokkal a fiatalok felé is egyre inkább szeretnének nyitni. Eközben nem feledkeznek meg az idősebb generációról sem, mindenkinek ugyanazokat a feltételeket biztosítják. Ügyfeleiket állandó akciókkal várják, például három hónapra 7,5 százalék évi kamatot adnak, de megemlíthető a Fundamenta Lakáselőtakarékosság, a befektetések, vagy a kedvező feltétellel történő lakás-, vagy vállalkozói hitelezés.

PILLÉR Takarékszövetkezetek Csongrád megyében (galéria)

– Takarékszövetkezetünk üzletpolitikája szakmai nyelven a prudens szóval jellemezhető, ez azt jelenti: biztonságra törekszünk. A tőkeellátottságunk önmagában biztosíték arra, hogy nincsenek olyan üzleti folyamatok, amelyek kockáztatnák az emberek pénzét. Közel 9 milliárd forintos mérlegfőösszegünk és 1,2 milliárdos tőkénk van. Hitelintézetünk évtizedek óta nyereséges, úgy, hogy semmilyen külső segítséget nem kaptunk – hangsúlyozza Soós Sándor.

PILLÉR Takarékszövetkezetek Csongrád megyében (galéria)

Tíz kirendeltségüknél jelenleg 56 szakember dolgozik. Mindannyian közgazdasági vagy egyéb gazdasági végzettségűek, nagy részük diplomás. Magas szakmai színvonallal tudják ellátni a munkájukat. Az elnök-ügyvezető szerint nagyon nehéz ma eligazodni a bankvilágban, mert óriási a média- és marketingzaj. Ők viszont olyan pénzügyi szolgáltatásokat nyújtanak régi és új ügyfeleiknek, amelyek közérthetőek, személyre szabottak. A kirendeltségekben közvetlenül tudnak kérdezni az ügyintézőktől az ügyfelek és miközben intézkednek, tájékozódnak, többlet információkhoz jutnak. A takarékszövetkezet minden munkatársa egyetért abban, hogy csak így lehet ma banktevékenységet végezni, hogy az ügyfél elégedett legyen.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kibővült élménycsomag Telekom előfizetőknek

Idén megújult és kibővült a T-Mobile és T-Home ügyfelek számára is elérhető Telekom Kapcsolat… Tovább olvasom