Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

Rendkívüli akció az Ön egészségért!

Ha február 25. (péntek) 12 óráig regisztrál és eljön a szombati BEMER-terápia ismertető előadásra, akkor a bemutató után kapni fog egy 6 alkalmas BEMER-terápia bérletet 9000 Ft értékben! Ne hagyja veszni ezt a pénzt!
Hogyan regisztrálhatok?

A nevét, a telefonszámát és, hogy hány fő jön az előadásra küldje el vagy a szabadi.peter@bemer.hu e-mail címre, vagy pedig SMS-ben a 06 20/ 967-6733 (Szabadi Péter) telefonszámra. Természetesen telefonálhat is a fenti adatok bediktálásával.

Mikor lesz az ismertető előadás?

Az ingyenes előadás 2011. február 26. (szombat) 14.00-kor a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában lesz. Cím: Szeged, Párizsi krt. 8-12. (II. emelet).

Miért menjek el az előadásra?

Ha túlhajszolt, stresszes az élete, ha nem alszik jól éjszaka, reggel pedig fáradtan ébred, netalán betegsége, fájdalmai hátráltatják munkájában, napi teendőiben, akkor mindenképpen tegye szabaddá magát és jöjjön el! Ha még nincs különösebb panasza, akkor a megelőzés miatt ne hagyja ki! Sőt, további jubileumi akcióval is meglepjük!

Miről lesz szó és ki tartja a az előadást?

Ha kíváncsi melyik az a létfontosságú terület a szervezetünkben, amelyik 90 százalékban befolyásolja a jó közérzetünket, a fizikai és szellemi teljesítőképességünket, valamint a betegségünk kialakulását, akkor nagyon sok hasznos és érdekes információt fog hallani. Immár 12 éve, 25 országban több millió alkalmazó tapasztalhatta meg a svájci gyártású BEMER orvostechnika eszköz világszinten egyedülálló és tudományosan is bizonyított hatását.
A BEMER-terápia élettani hatásai, referenciák ismertetése (kb. 50 perc)
Dr. Duray Péter reumatológus, mozgásszervi rehabilitációs szakorvos, sportorvos,
adjunktus, BEMER-terapeuta
BEMER készülék bemutató (kb. 20 perc)
Szabadi Péter BEMER szaktanácsadó
Szünet: kérdések, próbalehetőség

Mégis milyen betegségeknél alkalmazható a terápia?

Csak néhányat említve: allergia, alvászavar, asztma, bőrbetegség, csontritkulás, cukorbetegség, egyes májbetegségek, fejfájás, fülzúgás, gerinc és ízületi bántalmak, sportsérülések, stroke, szklerózis multiplex, vérnyomás problémák. A terápia alkalmazható fémbeültetés, epilepszia, pacemaker, terhesség és tumor esetén is!

Jöjjön el, szánjon az egészségére egy kis időt!
www.bemer.hu

(x)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fuss, Szeged, fuss!

Különleges bemelegítési módot és a figyelemfelhívás speciális módját választotta egy szegedi amatőr… Tovább olvasom