Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Senki sem marad kapcsolat nélkül a Művészetek Völgyében

A jubileumi összművészeti fesztiválon, a balatonfelvidéki Művészetek Völgyében is ott lesz a Magyar Telekom telekommunikációs szolgáltatásaival és ingyenes programjaival.
A T-Home szélessávú internetkapcsolat létesítésével járul hozzá a Virtuális Völgy működéséhez a Művészetek Völgyében. Ezen belül újdonságként startol a Völgy Web TV, amely rendszeresen jelentkezik majd Kapolcsról, a fesztivál egyik fő helyszínéről.

A fesztivál ideje alatt a T-Mobile az általa üzemeltetett Bringatárban ingyenes kerékpárkölcsönzéssel járul hozzá a Völgy tiszta levegőjének megőrzéséhez. Két helyszínen, Taliándörögdön és Monostorapátiban naponta 11 és 21 óra között, letéti díj ellenében, ingyenesen kölcsönözhetők a T-Mobile kerékpárjai.

A kapolcsi látkép.
A kapolcsi látkép.

Kapolcson, a régi iskola tornatermében a Telekom Digitális Híd ingyenes Netcaféja várja az internet iránt érdeklődőket, és azokat, akik a világhálón szeretnék megosztani fesztiválon szerzett élményeiket. A netezők számára naponta többször is szerveznek internetes vetélkedőket.
A Netcaféban bemutatkozik a Magyar Telekom és a Szívlapát Alapítvány Mezőcsát kistérségben indított 3 éves fenntartható fejlesztési programja, a Jövő/Menő is. A kistérség településein olyan kezdeményezések indultak, amelyek a szabadidő értelmes eltöltése mellett egyúttal maradandó értékeket is teremtenek. A mezőcsáti Jövő/Menő projekt négy szakmai programja közül – ErőNyerő, Digitális Híd Fest, helyi termék workshop, Médiasuli – a völgylátogatók az utóbbival ismerkedhetnek meg közelről. A mezőcsáti médiasulisok legjobbjai ugyanis ellátogatnak Kapolcsra, és kameráikkal nyomon követik az eseményeket. Munkájuk eredménye látható lesz a közösségi videomegosztókon, a Jövő/Menő weboldalon (www.jovomeno.org) és a kapolcsi VölgyWebTévén (a www.muveszetekvolgye.hu oldalon, a Völgymédia menü alatt) is.
A Netcaféban lehet majd regisztrálni a 3. Fenntarthatósági Napra, s a Telekom szervezésében sorra kerülő fesztivál-konferenciára (bővebben: www.fenntarthatonap.hu).

A festői Balatonfelvidék hét településén (Kapolcs, Taliándörögd, Öcs, Pula, Vigántpetend, Monostorapáti és Nagyvázsony) július 23. és augusztus 1. között ismét megrendezésre kerülő Művészetek Völgye Fesztivál a 20. születésnapját ünnepli. Valamennyi művészeti ág képviselteti magát a Völgyben, a színháztól a mozin át a képzőművészetig, és természetesen a zene minden műfajban és mennyiségben. Az elmúlt évek során 30 ezer fellépővel és több mint 2 millió látogatóval büszkélkedő rendezvénysorozatnak már hetedik éve állandó szponzora a Magyar Telekom.

További információk a fesztiválról a www.muveszetekvolgye.hu oldalon olvashatók.

A nyár legnagyobb kulturális rendezvényének kommunikációs főtámogatója a Magyar Telekom
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Parkolási módosítások Szegeden

Tovább olvasom