Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

Sikeresen zárul az „Inno-Ház

2010. szeptember 30-ával sikeresen zárul az Inno-Motive Nonprofit Kft. által 2009 áprilisában indított, „INNO-HÁZ - információs és tanácsadó szolgáltatás fejlesztése összehasonlító modellprogram a pólus város és kistérségi városok együttműködéséért" című projektje.
2010. szeptember 30-ával sikeresen zárul az Inno-Motive Nonprofit Kft. által 2009 áprilisában indított, „INNO-HÁZ - információs és tanácsadó szolgáltatás fejlesztése összehasonlító modellprogram a pólus város és kistérségi városok együttműködéséért" című projektje, mely a fiatalok egyéni és közösségi kompetenciáinak fejlesztését, szabadidejük hasznos eltöltését és munka világában történő felkészülésüket, társadalmi beilleszkedésüket segítette.

A TÁMOP 5.2.5-08/1-1008-0328 kódszámú projekt megvalósulását az Európai Unió 19.978.200 Ft-tal támogatta.
A projekt keretében kialakított szegedi és a csongrádi ifjúsági irodában eddig több száz fiatal látogatott el. A komplex 18 hónapos program keretében, az Ifjúsági Hálózat munkatársai 20 szakmai partnerrel alakítottak ki szoros együttműködést, a fiataloknak szóló tanácsadásokon, az 5 szabadidős rendezvényen a kistérségek fiataljai is részt vettek. A program alatt az ifjúsági szakemberek 7 ifjúsági csoport munkáját mentorállták és 50 fiatal végezte el sikeresen a 90 órás kompetenciafejlesztő képzést, melyről tanúsítványt is szerezhettek.
A regionális összefogást és a bevont ifjúsági munkában elkötelezett szakemberek együttműködésének eredményességét nem csak a fiatalok mosolya igazolja.

A program egy újonnan támogatást nyert projekt keretében folytatódik, immár kiemelten a tehetséges gyermekek fejlesztését vette célba. A projekttel kapcsolatos részletes információk a http://ifjusag.innomotive.hu oldalon találhatók.


Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyakornokokat vár a Magyar Telekom

Ismét gyakornoki programot hirdet a Magyar Telekom a főiskolásoknak és az egyetemistáknak, hogy a… Tovább olvasom