Délmagyar logó

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 6°C Még több cikk.

Szeplast TROCAL 88+: csúcsminőség a hazai ablakgyártásban

Ha Ön gondosan megtervezte álmai otthonát, és a legjobb építőanyagok mellé a legjobb nyílászárókat szeretné beépíteni házába, akkor a piacon egyedülálló Szeplast TROCAL 88+ terméket kell választania.
Esetleg Ön gondolt a magas energiaárakra, és tudja, hogy hosszú távon megtakaríthat, ha a lakás hűtésére és fűtésére kevesebbet kell költenie? Mert, ha igen, akkor is a Szeplast TROCAL 88+ terméket ajánljuk!

Csúcstechnológia az Ön otthonában – Szeplast TROCAL 88+

A németországi Passzív Ház Intézet által minősített termékek között is helyet kaptak a 88+ nyílászárók, amelyek mind műszaki felépítésüket, mind pedig megjelenésüket tekintve a legmagasabb minőségi kategóriákba sorolhatók. Az energiatakarékos épületek - más néven passzív házak - a kiemelkedő hőszigetelésüknek köszönhetően hagyományos fűtési rendszert nem igényelnek. A nagyon jó hőszigetelés mellé pedig nagyon jó minőségű nyílászárók is kellenek…

Szeplast TROCAL 88+
Szeplast TROCAL 88+

Modern tervezés - elegáns megjelenés

Az új termékcsalád „classic", és „elegance" design variációkban kapható. Az ablakok modern megjelenése a színben jól illeszkedő, minimálisan látszódó gumitömítéseknek köszönhető. Az ablakszárny és -tok egymással teljesen összhangban lett kialakítva. Lágy vonalvezetés, tompa élek jellemzik, amelyek az ablakok karcsú megjelenését hozzák.

Kiváló műszaki minőség

A Szeplast TROCAL 88+ a magasabb profilmerevség miatt tartósabb a hagyományos műanyag nyílászáróknál az egyedülálló X formájú TROCAL kamra kialakításnak köszönhetően. Kitűnő a termék hang- és hőszigetelése a 6 kamrás kialakítás, és a 88 mm-es beépítési mélység miatt.

Hatékony betörésvédelem

A Szeplast TROCAL 88+ magas betörés elleni biztonságot nyújt minden egyéb pótlólagos rögzítés, csavarozás nélkül.

Áprilisban bevezető áron, egyedi kedvezményekkel várjuk Önt!

www.szeplast.hu
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szeplast TROCAL 88+ - Csúcsminőség a hazai ablakgyártásban

Ha Ön gondosan megtervezte álmai otthonát, és a legjobb építőanyagok mellé a legjobb nyílászárókat… Tovább olvasom