Délmagyar logó

2017. 03. 25. szombat - Irén, Irisz 7°C | 14°C Még több cikk.

Szombati tekerés és casting Nagy Ervinnel és Juronics Tamással

Szeged - A szegedi biciklisek összefogása segítheti a Dóm téri Leányvásár sikerét. Szombaton bringa-castingra várják a lelkes jelentkezőket, ahol jegyeket is lehet nyerni az előadásra. (X)
Nagy Ervin
Nagy Ervin
Harminc bicikli is „szerepel" a Szegedi Szabadtéri Játékok nyitóprodukciójában, a Leányvásár című operettben. Gothár Péter rendező a darab bizonyos jeleneteiben nagy szerepet szán a kétkerekű járműveknek, úgyhogy azok a vállalkozó kedvű szegediek, akik benevezik sajátjukat a május 4-ei, szombati bringa-castingra, fontos segítségére lehetnek a készülő produkciónak. Így a szegedi biciklis társadalom összefogása is szerepet játszhat a darab sikerében.

A program regisztrációval kezdődik: reggel fél tízkor a REÖK előtt várják a bicikliket és tulajdonosaikat. Jelentkezni bármilyen, felnőtt kerékpárral lehet. A kellemes tavaszi délelőtt közös tekeréssel folytatódik, hiszen Juronics Tamás koreográfus és a darab főszerepét alakító Nagy Ervin vezetésével a jelentkezők átgurulnak a Széchenyi téren keresztül a Dóm térre. A résztvevők a helyszínen limonádéval frissíthetik fel magukat, majd elindul a bringa szépségverseny, ahol a művészekből álló kétszemélyes zsűri válogat majd a felsorakozott járművek közül.

Érdemes minél előbb regisztrálni a castingra, hiszen aki az első húsz közt vállalja, hogy testfestők a Leányvásár emblémáját rajzolják arcára, lábára vagy karjára, páros belépőt kap az előadásra. Ráadásul olyan népszerű művészek társaságában léptetheti fel kedvenc járgányát a Dóm téri deszkákon, mint Schell Judit, Hegedűs D. Géza, Szombathy Gyula, Ujlaki Dénes vagy épp Keresztes Tamás. A biciklikre június 21-től a szegedi próbákon és három előadásnapon lesz szükség.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szintézis: Saját fejlesztésű trafik rendszer a nemzeti dohányboltok számára

Cégünk saját fejlesztésű teljes megoldást kínál a megnyíló nemzeti dohányboltok számára. (x) Tovább olvasom