Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 27°C Még több cikk.

TakarékMatricával egy tudatosabb jövőért

Szeretnéd gyermeked jövőjét anyagilag bebiztosítani? Szeretnéd, hogy idejében elkezdjen tudatosabban bánni a zsebpénzével? A TakarékMatrica Program ebben lehet segítségedre. Mindezek mellett még gyűjthető, albumba rendezhető matricákkal is meglepheted gyermeked.

„Kutatások1 szerint a szülők 48%-a hetente beszél a gyerekekkel a pénzügyekről és a takarékosságról. Szeretnénk a pénzügyi ismeretek bővítésében segíteni, hogy közös igyekezetünkkel már egészen fiatal korban rutin készséggé váljon a takarékosság, mint a piros lámpánál megállni, vagy az idősebbeknek előre köszönni, ezzel is zökkenőmentesebbé téve önállósodásukat." - mondta Brezina Szabolcs, a TakarékBank Zrt. vezérigazgató-helyettese.

Forrás: Gács Tamás, Allison Advertising
Forrás: Gács Tamás, Allison Advertising

A TakarékPont egy napjainkban új, azonban korábban már más formában létező (takarékbélyeg) termékkel szeretné a kisiskolások pénzügyi ismereteinek bővítését segíteni. Ehhez mindössze annyi a teendő, hogy a Szülő számlavezető - vagy ha még nem rendelkezik takarékszövetkezeti kapcsolattal, a hozzá legközelebb eső - TakarékPont fiókjában gyermeke nevére Csemete számlát nyit, amihez egy TakarékMatrica album jár. Minden egyes, erre a számlára történő minimum 500 Ft-os megtakarítás befizetésével egy csomag állatos matricához juthat hozzá a gyermek2. A szorgos takarékoskodást különleges extra matricákkal jutalmazza a TakarékPont. És ezzel még nem ért véget a meglepetések sora: gyermekünk további praktikus ajándékokkal gazdagodhat, ha összegyűjti a 160 darab matricát, és a komplett albumot bemutatja a számlavezető hitelintézetnél.

Nemcsak a csemeték örülhetnek, hiszen a TakarékMatricával a szülők egy olyan szolgáltatást kapnak, amely segítségével megtakarítanak, miközben gyereküknek egy játékot is adnak. Így a hétköznapokon egyébként is jelentkező költség (matrica-, kártyavásárlás stb.) csökkenthető és megtakarítássá konvertálható, miközben a gyerekek egy értékes és szép, a matrica kollekció összegyűjtésére kapnak lehetőséget egy egyedi albumban.

Legyen játék a takarékoskodás!

1 6-12 éves gyermekek pénzügyei, kvantitatív kutatás 2012. december, kvalitatív kutatás 2013. január. Megrendelő: TakarékBank Zrt.
2 Befizetésenként maximum 3 csomag matrica kapható!

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hidak épültek a Szent Gellért Fesztiválon

Robert Christian Bachmann, a fesztivál alapítója és művészeti vezetője azért választotta Beethovent zárásként, mert zseniális műve passzol Szegedhez. (X) Tovább olvasom