Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 19°C Még több cikk.

Technikusokat képeztetne a vásárhelyi März Fashion Kft.

Hosszútávra szóló álláslehetőséget, azaz biztos kenyeret és egzisztenciát kínál a két évtizedes múltra visszatekintő 400 dolgozót foglalkoztató vásárhelyi März Fashion Kft. mindazoknak az érettségizett diákoknak, akik szívesen helyezkednének el a textilszakmában.

A német tulajdonú, s kizárólag német piacra termelő cég ugyanis szegedi Kossuth Zsuzsanna Gimnázium, Egészségügyi és Könnyűipari Szakképző Iskolával közösen indítana technikusképzést a következő tanévtől. A Dél-Alföldön csak ebben az iskolában folyik textiles képzés, ezért keresték meg a cég vezetői ezt az iskolát. Akik sikeresen elvégzik ezt, azok majdan technikusként állhatnának munkába a vásárhelyi gyárban, s közülük kerülnének ki a cég középvezetői is.

Az intarsia terméket előállító modern számítógép vezérlésű kötőgép. Munka a März konfekcióban. Biztos jövőt kínálnak. Fotó: Tésik Attila
Az intarsia terméket előállító modern számítógép vezérlésű kötőgép. Fotó: Tésik Attila

A textilipari technikus osztály, ahová fiúk és lányok jelentkezését is várják, 15-20 diákkal indulhatna az idén szeptembertől. Az elméleti képzés a szegedi Kossuthban folyna, ám a hallgatók a gyakorlati tudnivalókat leendő munkahelyükön, azaz a März Fahion Kft-nél sajátítanák el. A könnyűipari képzésekkel kapcsolatban további felvilágosítás kapható a szegedi Kossuth Zsuzsanna Gimnázium, Egészségügyi és Könnyűipari Szakképző Iskolában Pécsi Lászlónál.

Telefon: 62/420-647 (109-es mellék).
E-mail: placi@kossuthzs-szeged.sulinet.hu

A cég termékei a www.maerz.de honlapon tekinthetők meg.

Munka a März konfekcióbanBiztos jövőt kínálnak. Fotó: Tésik Attila
Munka a März konfekcióban. Biztos jövőt kínálnak. Fotó: Tésik Attila

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szépség és Életmód Börze Szegeden

Szeged - 2009. június 20-21-én Szegeden a Mars téri kiállítási csarnokban „U pavilon"… Tovább olvasom