Délmagyar logó

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 13°C | 23°C Még több cikk.

Tejdiszkont már 15 éve

Hamarosan új helyre, a város szélére költöznek a Bakay Nándor utcai kereskedők, a Mercator Tejdiszkontja viszont marad jól bevált helyén a Vásárhelyi Pál utcában, ahol már 15 éve várja szolgáltatásaival a lakossági vásárlókat, a "közületeket" és a viszonteladókat. Kitűnő a parkolási lehetőség, tapasztalt és szakképzett eladók segítik a kis és nagy bevásárlást. A környező ipari és lakóövezet és a kollégium közelsége nagyon sok lakossági bevásárlót is vonz, így természetes, hogy elfogadják a dolgozók cafetériás étkezési utalványait.

A tejdiszkont persze már régen nem csupán tejterméket árul olcsó árfekvésben és nagyon széles választékban, hanem hentesárut is. - Kolbászválasztékunk nem egy multi kínálatát "veri", a Picknek igényes saját állványa van - mutatja büszkén Mágori Zoltán ügyvezető. A korábban a Pick saját boltjaiban népszerű szalámivégek itt is kelendőek, de nagyon széles a kínálat felvágottakból is. Kiemelkedik közülük a "Top" saját márkás termékcsalád, amelyet neves magyar gyártók készítenek, természetesen kitűnő minőségben. A Mercatorra egyébként is igaz, hogy előnyben részesíti a magyar árukat, s azokon belül is jellemzően a környékbeli beszállítókét.

A lakosság kiszolgálásán túl a Tejdiszkont fő erőssége a közületek magas szintvonalú kiszolgálása. A kereskedők és konyhások szabadon mozoghatnak a több száz négyzetméteres hűtött raktárban, ahol a több ezer cikkből álló választékból igényeiknek megfelelően válogathatnak, a termékeket megfoghatják, megnézhetik, és a jó választáshoz szakképzett eladóink segítségét is kérhetik. Megéri a Tejdiszkontban vásárolniuk, mivel a visszatérő kereskedők, konyhások a folyamatos akciók mellett a kasszánál akár további több százalékos árengedményben is részesülhetnek.


A lehetőleg mindent egy helyen elv a Tejdiszkontnál is érvényesül, az alapvető füszért-áruk mellett még újság is kapható. És mellette ott a fiatalabb testvér, az ugyancsak Mercator-érdekeltségű Szárnyazbázis, s ha ehhez még hozzátesszük, hogy a raktáráruházsoron bútort műanyagot is elektromos cikkeket is kínálnak, akkor egy parkolással itt valóban minden elintézhető.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyilvános felhívás melegkonyhás önkiszolgáló étterem kialakítására

A Ligetfürdő Kft. (6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 16-24.) a beruházásában kivitelezésre kerülő… Tovább olvasom