Délmagyar logó

2017. 08. 20. vasárnap - István 19°C | 34°C Még több cikk.

Télen is Európa Napijegy – ismét Ausztria lehet a legnépszerűbb

A Vodafone nyáron bevezetett és máig egyedülálló roamingszolgáltatása, az Európa Napijegy magyarok ezrei számára tette lehetővé a telefonálást és az üzenetküldést hazai tarifáján, mindössze 990 forintért.
A népszerű szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek a nyáron bejárták Európát, és „megrajzolták” a legnépszerűbb utazási célok TOP 10-ét. A nyári lista hegyes országai, mint Ausztria, Szlovákia, Olaszország és Franciaország valószínűleg télen is megőrzik, vagy javítják a helyezésüket, de Görögország vagy az Egyesült Királyság lejjebb csúszhat. A napijegy az EU-n kívül Svájc, Horvátország és Törökország területén is használható.

Az okostelefonnak síeléskor is hasznát veszik az ügyfelek, hiszen Androidra is sok hasznos alkalmazás érhető el. A Ski & Snow Report például a világ kétezer sípályájáról közöl friss információkat, az Alpinereplay Ski & Snowboard segítségével a síelők lemérhetik, milyen sebességgel, mennyi idő alatt csúsznak, és hány kalóriát égetnek el. Az eredmények eltárolhatók, így azok összehasonlíthatók a tavalyi adatokkal vagy a barátok csúszásaival. A Skiphone lehetővé teszi a telefon kezelését a vastag és meleg kesztyűben is, a készülék rázásával. Az Európa Napijegy 990 forintos díjáért a külföldön tartózkodó ügyfél belföldi percdíjával indíthat hívást, hazai áron küldhet szöveges üzeneteket, miközben a hívásfogadás Magyarországon ingyenes. Ezen túl a Vodafone napi 50 MB adatforgalmat is biztosít a megszokott alkalmazásokhoz, közösségi oldalaikhoz, hírportálokhoz. A szolgáltatás előnye, hogy átlátható és tervezhető, ráadásul a Vodafone oldalán a roaming költségek még itthon ellenőrizhetők. Emellett a Netinfo segítségével külföldön is ingyenesen nyomon követhető az aktuális adatforgalom, így nem ér senkit meglepetés.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyenes kiállítási megjelenés - Salonul Mirilor Esküvői Kiállítás és Vásár Temesváron

2013. február 22-24. Tovább olvasom