Délmagyar logó

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 22°C Még több cikk.

Telephelyfejlesztés a PC Trade Kft.-nél

A PC Trade Kft. 41.875.215 forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett telephelyfejlesztési pályázaton. A 83.750.430 forintos összköltségvetésű beruházásból nyomda-, és irodaépület építése valamint különböző digitális nyomdai gépek beszerzése valósult meg. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

A PC Trade Kft. 2011-ben indította el digitális fotóelőhívő szolgáltatását, amely az elmúlt évek dinamikus fejlődésének köszönhetően arra ösztönözte a Kft. vezetését, hogy a szolgáltatási palettát tovább bővítse. Ennek érdekében az Új Széchenyi Terv nyújtotta lehetőségekkel élve Szegeden egy 329nm alapterületű nyomdát és a szükséges kisegítő irodaépületet építtetett, amely a Szegedi Ipari és Logisztikai Központ területén valósult meg. A projekt keretében beszerzésre került továbbá 1 db hidraulikus papírvágógép, 1 db tamponnyomó valamint 1 db lézergravírozó is.

A pályázatnak köszönhetően a szolgáltatási paletta tovább bővülhet, amelynek eredményeképpen a jelenlegi munkavállalói létszám megtartása mellett új alkalmazottak felvételére is lehetőség nyílik. Javul továbbá a vállalkozás versenyképessége is, hiszen az új telephelynek, a megfelelő körülményeknek, ill. az újonnan beszerzett eszközöknek köszönhetően a hozzáadott érték termelő képesség jelentősen növekedni fog.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minden Magyarországon eladott tizedik új autó és ötödik új kishaszongépjármű Ford

Lendületes értékesítései révén január és szeptember között 10,63 százalék részesedést ért el a piacvezető Ford a hazai személy- és haszongépjármű piacon. (X) Tovább olvasom