Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 24°C Még több cikk.

Tovább növelte népszerűségét a Napfényfürdő

Annak ellenére, hogy a nyári strandszezon időjárása nem volt igazán kedvező, sikeres évet tudhat maga mögött az újszegedi Napfényfürdő Aquapolis. Megnyílt a Megafitness, számos rendezvényt tartottak, többek között helyet adtak az ifjúsági kajak-kenu világbajnokság megnyitójának. Az idén még több külföldit csábítanának a gyógyászati részlegbe. (x)
– A pozitív tendencia folytatódott a Napfényfürdő Aquapolis életében, 2014 ismét kiemelkedő év volt. Szinte minden mutatószám tekintetében sikerült növekedést elérnünk, az árbevétel körülbelül 8 százalékkal, a vendégszám 2-3 százalékkal emelkedett az előző évhez képest – mondta Szabó Mihály ügyvezető igazgató. Zömében belföldi vendégek vették igénybe a fürdő szolgáltatásait tavaly, ezen kívül jelentős a szerb és a román nemzetiségű fürdőzők száma. A Hunguest Hotel Forrás vendégeinek a szobaárban benne van a fürdőhasználat, a szállodából érkezőknek nagyjából 70% belföldi, a másik 30% külföldi.

Megnyílt a Megafitness is tavaly.
Megnyílt a Megafitness is tavaly.

– Nagy öröm számunkra, hogy a szegediek és a Csongrád megyei látogatók száma tovább növekedett az elmúlt évben. Ez köszönhető annak is, hogy a 2012-ben bevezetett biometrikus bérleteink rendkívül népszerűek, és a vendégek vásárlási hajlandósága évről-évre növekszik. Ezekkel a kedvező árú bérletekkel nagyon sok szegedi nyugdíjas, egyetemista és aktív dolgozó látogathatja a fürdőt, akár gyermekeikkel együtt is. Tavaly az időjárás szempontjából nem volt ideális nyarunk, ezt sajnos minden fürdő megszenvedte, amelyiknek strandja van. Nálunk is érzékelhető volt ez a SZUE-ban, viszont a fedett résszel tudtuk kompenzálni a kieső strand-bevételt. A sok-sok rendezvényünk közül tavaly kiemelkedő volt az ifjúsági kajak-kenu világbajnokság megnyitó ünnepsége, amelynek a SZUE-ban tudtunk helyet adni. Sok egyetemi rendezvény, parti is népszerűsítette a Napfényfürdőt. Ősszel pedig megnyitottuk új egységünket, a Megafitnesst, amely azokat a vendégigényeket igyekszik kiszolgálni, amelyekre eddig nem volt ilyen magas szintű szolgáltatásunk. Az elmúlt hónapok tapasztalata alapján elmondható, hogy jó döntés volt az új szolgáltatás létrehozása. Hasonló bérletrendszer működik a Megafitnessnél, mint a biometrikus bérletek esetében: különböző számú látogatásra, illetve időtartamra szóló bérletek közül válogathatnak a fitneszrajongók – magyarázta Szabó Mihály. Az igazgató szerint bár még bevezető szakaszában van ez a szolgáltatás, pozitívak a visszajelzések a vendégektől.

Kattintson a képre a további információkért!
Kattintson a képre a nagyobb méretért!

A Napfényfürdő 2015-ben továbbra is fókuszál a szegediekre különböző akciókkal, kedvezményes bérletekkel. Abban bíznak, hogy a határainkon túlról érkező román, szerb, vagy akár a gyógyászati céllal távolabbi országokból érkező vendégek is egyre többen célállomásul választják majd a négyévszakos vízivárost. A nappali kórház gyógyászata azon túl, hogy a helyi betegellátás fontos részét képezi, a külföldről érkező gyógyulni vágyókat szintén vonzza.

Napfényfürdő Aquapolis Szeged, Wellness-, Gyógy- és Élményfürdő
6726 Szeged, Torontál tér 1. Tel.: (06-62) 566-488
www.napfenyfurdoaquapolis.com
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rövidesen indul a próbaüzem!

A Bordány, Forráskút, Üllés, Zsombó szennyvízcsatorna hálózat és a szennyvíztisztító telep építése… Tovább olvasom