Délmagyar logó

2017. 04. 23. vasárnap - Béla 5°C | 14°C Még több cikk.

Új szolgáltatások, új termékek

„Néha van, hogy az embernek el kell engednie egyik kezével a korábbi tevékenységeit és új után nyúlnia."
Tóth Tibor 1996-ban alapította meg Medic-Car Mérnöki Kft-t, fő profiljuk akkor még csak a gázautó szerviz és tervezés volt. A piac fejlődésével bővítették szolgáltatásaikat, és azóta általános autószervizként, gázautó nagykereskedésként is működnek, illetve oktatást is vállalnak. „Mára a gázautó piac meghatározó, piacvezető szereplőjévé váltunk. Ennek hatására 2007-ben új, nagyobb méretű szervizben és telephelyen kezdtünk dolgozni. Dunakeszin és a régióban a legnagyobb márka független szerviz lettünk, gyakorlatilag az általános szerelés tekintetében az összes munkát el tudjuk végezni" – mondta Tóth Tibor. Sikerüket a gyakorlatnak és rengeteg képzésnek köszönhetik, melyek eredményeként a legjobb minőségű munkát tudják elvégezni gázautó szerelésekor. „2012 első félévében több mint 600 autót alakítottunk, melynek jó része olyan tudást igényelt, amit más szervizek fel sem tudtak volna vállalni. A kiemelkedő szakember gárda mindenképpen a sikerünk kulcsa"

Mindennek ellenére a gazdasági világválság a Medic-Car Kft. életébe is sok változást hozott, de Tóth Tibor a megszorítások helyett inkább tovább bővítette szolgáltatásaikat és termékeiket. „A gazdasági válság minden vállalkozás életébe hozott változásokat. Abból a szempontból szerencsésnek mondhatom a cégemet, hogy pont a válság kényszerítette az embereket olyan spórolási megoldások keresésére, mint a gázautózás. Itt mi azt a reális és azonnali spórolási lehetőséget kínáljuk partnereinknek, hogy az átalakítást követő másnaptól akár 40 százalékkal olcsóbban autózhatnak. Az átalakítási kedv növekedésével a menet közben létrehozott LPG-Autó Csoport nagykereskedelmi hálózatunk is bővült jellemzően márkaszervizekkel."

Természetesen a tulajdonos folyamatosan figyelemmel kíséri költségeit, kiadásait, és figyeli a kínálkozó lehetőségeket, hol és mivel tudna spórolni. „Az energiaszolgáltató váltásnak köszönhetően sokat takaríthatok meg az energia számláimon. Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. jóval kedvezőbb feltételeket és árakat biztosított hosszútávon, mint az eddigi energiaszolgáltatóm, így nem volt kérdés, hogy szolgáltatót váltok, ráadásul az E.ON professzionális módon kezelte a szerződéskötést is. A jelenlegi kiszámíthatatlan adórendszer, a félévente változó makrokörülmények évek óta arra szoktattak rá, hogy minden megtakarítás helye a vállalkozásban marad. Új termékeket vezetünk be, beindítjuk sorozatban a CNG szerelést és új technológiaként a közvetlen befecskendezéses motorral szerelt gépkocsikat is átalakítjuk gázüzemre. A gépjármű importőrökkel meglévő jó kapcsolatainkban is vannak még tartalékok."
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aszfaltozzák a Vásárhelyi Pál utat

Tovább olvasom